Srovnání cen » Obchody » Servatech - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 2.04545
(22x)

Servatech

Servatech s.r.o.       

Začít nakupovat v Servatech

Filtrovat:

Uživatelské recenze Servatech

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Davidoff , 12.9.2018


PRO:
  • 0
  • 0
  • 0
PROTI:
  • Překupníci s Číny
  • Absolutně neuznávají reklamace
  • Telefon mi vrátili ještě v horším stavu než jsem ho poslal

Držte se dál od podobných rádobyobchodníků

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Servatech

Neznámý , 4.7.2018


PRO:
  • Objednávka vyřízena ihned. Přehledný eshop, dobré ceny.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 19.6.2018

PROTI:
  • nedalo se platit kartou.

jinak plna spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Palo , 13.6.2018


PRO:
  • nákup
PROTI:
  • Po vlastní zkušenosti s reklamaci ,která nebyla uznána kvůli prohnutému mobilu a poškrabaném displeji i když jsem nalepil folii hned po rozbalení se ani nedivím ,že si všichni stěžují na tu firmu.Nedoporučuji!!! Mobil fungoval 4 měsíce.

Nedoporučuji

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Dalibor , 11.4.2018

PROTI:
  • Je to podvodná firma která by na českém trhu neměla vubec fungovat.Neuznavaji zárukya jejich chovani nechci ani komentovat

nesolidni neváži si zakazníku neuznavají reklamace Prostě ten obchod by už měl byt dávno zavřen.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Jiří Vývoda , 26.2.2018


PRO:
  • Nákup
PROTI:
  • Reklamace

Servatech je smečka zlodějů, která parazituje na naší společnosti. Nenažrané pijavice. Nemají problém ani s popřením vlastního vyjádření, když Vám přislíbí vrácení poštovného a následně Vás stejně pošlou do pr.... Výrazy jako záruka nebo odpovědnost za zboží, které prodávají, v jejich slovníku vůbec neexistují. A s tou ČOI bych si nedělal iluze. V některé recenzi jsem se dočetl, že majitel společnosti už provozuje jiný obchod.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1.33
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Neznámý , 1.2.2018

PROTI:
  • Zloději podvodníci.Jak čtu recenze,všem poškozeným zákazníkům uvádí stejnou historku,prohnutý mobil,poškozený,atd.Jen aby nemuseli uznat reklamaci.Dejme společnou stížnost na ČOI.Třeba ten šunt konečně zavřou a dají jim co proto.

Nedoporučuji tento obchod.Servatech je jeden velký podvod na lidi.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Martin , 31.1.2018


PRO:
  • Dobrý byznys na okrádání!!!!!!
PROTI:
  • Všechno,jednání,řešení reklamací,porušování práv zákazníka,neférové jednání-urážlivé!!!

Tento e-shop vůbec nedoporučuji ,je to ochod plný darebáků!!§Těží jen z prodeje,reklamace neřeší,klamou,lžou a zboží neodpovídá kvalitě!!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Andy , 29.1.2018


PRO:
  • NIC
PROTI:
  • Milý zákazníci,jestli nechcete naletět lumpům,přijít o peníze,strávený čas nad neuznávanými reklamacemi v době záruky,být ponižovány,uráženi doporučuji velkým obloukem se tomuto obchodu vyhnout.Servatech je už pěkně profáklý na špatné obchodování!!!!!To co prodávají jsou nekvalitní zboží,co vydrží jen chvilku a jelikož neuznávají reklamace vždy si vymyslí řečičky,aby nemuseli něco opravovat zdarma,,,,,,hned vám technik zavolá,že vám to opraví za peníze.Nehorázné jednáníUž díky špatným zkušenostem zákazníků co tu píší a nejen tu a je jich už mnoho,zkouší ty své nekvalitní zboží prodávat pod názvem obchodu VÝBORNÝ MOBIL,aby zas měli čistý rejstřík,,,,tak se nenechte oklamat.Mám od nich dva telefony,oba po půl roce špatné,samozřejmně neuznaná reklamace!!!!!!Už nikdy tu nic nekoupím,ale všechny lidičky budu všude informovat o nekalostech této firmy,aby tu nikdo nic nekupoval,,tato firma si nezaslouží být na Českém trhu!!!!!!!!!!


Klamavý SERVATECHU,,,kdyby jste byli potctivá firma,tak tohla se tu neděje a všichni budou mít klid a vy čistý rejstřík!!!Kašlu vám na odmítnutou opravu v záruce,kterou jste chtěli zpoplatnit přes 500,- kč !!!!Konektor usb co jste chtěli po mne zaplatit nebyl poškozený pouze uvolněný a po dvou ani ne minutách nastrčen a připájen,,,,takže investice nic a ještě se zjistilo,že váš pan servisní technik ulomil kousek plastu u šroubku!!!!!!!Oba telefony již fungují ,,nestálo mně to nic,nepotřebovala jsem nový konektor jak jste trvrdily a už vůbec to nestálo 500,- kč!!!!!!!Stačí být člověk slušný a ochotný a hned je vše ok...Tady jste naletěli,jsem sice ženská,ale ne blbka!!!!!!!A tím jak jste se ke mne zachovali a jednali a uráželi,lhali budu o vás psát,upozorňovat na vaše nekalosti,lži a podvody!!!!!Konektor nový stojí 99,-kč dát nový zabere chvilku a vy si účtujete takhle nehoráznou sumu ZLODĚJI
!!!!!!!!!!!Stále upozorňuji všechny lidi o vašich nekalostech a aspoň zabránim pár nákupům!!!!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jindra , 16.1.2018


PRO:
  • nic
PROTI:
  • vše

Pozor tato firma se ukrývá za jménem SERVATECH,je to nesolidní firma,která nedodržuje zákony zákazníků,neuznává reklamace,mají špatné diskuze na heurece,zboží cz,podvodníci cz,d-test,ČOI.NENECHTE SE NAPÁLIT jako mi ostatní.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Pavla , 11.1.2018

PROTI:
  • neuznávají záruku, klidně ihned po koupi. Pokud si zde koupíte telefon, tak jen na vystaven za sklo. Hlavně ho nepoužívejte.

Pozor na tohoto prodejce. Všude na netu má špatné hodnocení co se týká záručních oprav. Od podzimu se snaží maskovat také za firmu Výborný Mobil s.r.o. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je to totéž.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Karel , 11.1.2018


PRO:
  • nic
PROTI:
  • neunávají záruku.

Jejich servis to je tragédie. Provedou opravu a zničí něco jiného. Pak v důsledku jejich zásahu odejde úplně a záruku už neuznají s výmluvou, že je telefon už používaný a má vrypy na zadní straně. Což je souvislost proč odešla základní deska. :) Určitě nedoporučuju kupovat u této firmy cokoli. Je to jen rychlý prodej čínských šmejdů do kterých po 2 měsících už nemají náhradní díly a tak řeší vymluvymi a neuznáváním záruk.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

jé , 29.12.2017


PRO:
  • poze rychlost prodat
PROTI:
  • neuzníní záruky

nekupovat

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Honza , 27.12.2017


PRO:
  • Velký výběr telefonů a příslušenství, rychlé dodání, komunikace
PROTI:
  • nic

Naprosto ideální nákup, rychlý a bezproblémový

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Honza , 27.12.2017


PRO:
  • Velký výběr telefonů a příslušenství, rychlé dodání, komunikace
PROTI:
  • nic

Naprosto ideální nákup, rychlý a bezproblémový

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

M.Cech , 27.12.2017


PRO:
  • ano, prodaji Vam telefon celkem rychle
PROTI:
  • z pravidla neuznavaji reklamace, vzdy si neco vymysli, aby Vam reklamaci nemuseli uznat.

naprosto tragicka firma, ktera ma na heurece dobre hodnceni, protoze se tam hodnoti pouze prodej, ale uz ne servis, POZOR!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 83% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Lucie Bukačová , 20.12.2017

PROTI:
  • Mobilní telefon zakoupený 24.10.2017. Po měsíci se zhroutil SOFTWARE.Sice mi do dvou týdnů přehrály zdarma, ale reklamaci neuznaly. Po pár hodinách co mi telefon vrátily nešlo se mi dovolat. Několikrát jsem na pobočce byla, ale mám starou sim kartu a je to tím. Sim kartu mám novou, ale telefon stále nefunguje. Jezdím tam denně i telefonuji a nakonec je mi řečeno, že jsem hysterka. Neskutečně arogantní chování mají. Asi nemám nic jiného na práci než jezdit s telefonem sem a tam. Žádala jsem je několikrát o výměnu aparátu či vrácení peněz, ale vše špatně. Už jsem tak zoufalá, že jsem firmu SERVATECH udala ČOI. Pro někoho 2415 kč je málo peněz, ale pro mě celkem dost mám děti a vánoce na krku.

Jsou to šmejdi a neumí jednat se zákazníky

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 86% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Ondra , 29.11.2017

PROTI:
  • reklamace a podvodné jednání

Koukám, že téměř všichni lidi s reklamací mají údajně prohnutý display, i když je netknutý a neškrábnutý prostě jen podvodné výmluvy a zlodějna a to platí o všech stránkách kde najdete na SERVATECH recenze!!!!!! Servatech s.r.o. Ondřej Svoboda SRV173823 Vyřídit do: Datum Vystavení: 20.11.2017 20.12.2017 Vyřizuje: Fikar Pavel přijetí: dodání: Způsob osobně osobně Stav při přijetí: IČ: DIČ: Strakonice Konečný příjemce Odběratel +420-774555541 C 162074 vedená u Městského soudu v Praze www.servatech.cz info@servatech.cz Záběhlická 134/95 +420-774555542 Česká republika 10600 Praha 29040591 CZ29040591 tel.: fax: IČ: DIČ: mobil: e-mail: www: Ukončeno dne: 29.11.2017 PROTOKOL O SERVISU Vystavil: Balakovski DRUH ZÁRUKY: ZAMÍTNUTO tel.: 608103979 e-mail: svobodaondras@seznam.cz DOOGEE FZ,krabička,kompletní balení,faktura. Příslušenství: Samovolně se spouští aplikace. Závada: - telefon nesplňuje podmínky pro záruční reklamaci - telefon je prohnutý, také má poodlepený displej od digitizeru (vystavení přímému slunečnímu záření nebo nadměrné teplotě) - zamítnutí záruky -zpět bez opravy Zp. odstranění: @29.11. 19:40 Kontakt zákazníka: Předmět servisu Katalog Datum nákupu Číslo dokladu Základ Celkem Sazba Způsob vyřízení Svoboda DOOGEE F5 24.10.2016 0,00 0,00 0 % zamítnuto 0,000 26132 .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. Materiál / práce Katalog Počet m. j. Cena za m. j. Sazba Základ Celkem Předpokl. cena: Celkem s DPH: 0,00 0,00 Kč Kč 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 Sazba Základ DPH Celkem

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 86% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Miroslav , 12.11.2017

PROTI:
  • Nic než šmejdi. Po dvou měsících přestal fungovat displej. Jako všem tady mě bylo napsáno, že telefon je silně prohnutý a reklamaci neuznávají. Samozřejmě telefon prohnutý není, nikdy ani nebyl nošený někde v kapse. Chtěl jsem se s nimi spojit, ale tam nikdo prostě telefon nebral. Po nějaké době se to podařilo manželce, ale to hovado co s ní mluvilo může být rádo, že je Praha od nás tak vzdálená. Jen arogance a vyhrožování. Vrcholem všeho bylo když jsem telefon doma rozbalil. Chyběla nabíječka a usb kabel. Na email neodpověděli a věci zpátky nepřišli. Takže zloději. Telefon opravil kamarád za tři minuty a tři pivka. Když telefon rozdělal zjistil, že je v telefonu nějaká stará baterie. Takže znovu zloději. Nemá smysl vyhrožovat Čoi proti tomu jsou odolní, ale kdyby se víc takhle podvedených domluvilo, myslím že s šikovným advokátem by se dala tahle pseudo firma poslat tam kam patří. Servatech bych nikdy nikomu nedoporučil a po zkušenostech kolik lidí začalo recenze číst, doufám že oni to tvrdě poznají na penězích.

Nedoporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 86% zákazníků z 7.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Petr , 9.11.2017


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Reklamace,Jednaní,

Neuznává reklamaci vždy si dají důvod proč vám to neuznají a chtějí zaplatit za případnou opravu.nedoporučuji vyhnout se obloukem,zloději

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 86% zákazníků z 7.

1 2 Další

Přidat recenzi pro Servatech

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.