SENCOR SHB 4360

Hodnocení: 13x
  • 3.30769

Je libo našlehaný koktejl nebo jemně rozmixovanou přesnídávku? Ponorný mixér SENCOR SHB 4360 vám pomůže ušlehat i namixovat spoustu dobrot. Ergonomická rukojeť s modře podsvíceným vypínačem nevyklouzne z ruky, přestože mixér pohání 800W. Silný motor pracuje velmi tiše a mixér umožňuje plynulou regulaci rychlosti. Sekání i šlehání nerez nástavci lze provádět v 800 ml mixovací nádobce, která je součástí příslušenství. K drcení a dochucování využijete sekáček s nerezovým ostřím a těsnícím víčkem. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.60371

Recenze SENCOR SHB 4360

Beata, 12. února 2015


PRO:   Dobrý výkon, silné a kvalitní mixování. Robustní rukojeť, dobře se drží.
PROTI:   Zatím bez problémů.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

drockin, 23. ledna 2015


PRO:   Rychle se dá složit i rozložit. Super funkce - vše velmi jednoduché
PROTI:   Kovová hlavice u mixování. Musí se dát pozor, aby nedošlo k poškrábání hrnce. Je to docela dost ostré.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michal O, 25. července 2014


PRO:   výkonný s bohatým příslušenstvím za super cenu !
PROTI:   malinko hlučnější

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

panenka87, 15. července 2014


PRO:   za tu cenu, skvělé :)
PROTI:   Pokud mám něco vytknout, tak víko k sekací nádobě se trošku složiteji nandavá - musí se přitlačit a najít bezpečnostní zasunutí. A tělo je docela těžké. Ale na to kuchyňské mixování to není nic hrozného.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petra, 4. dubna 2014


PRO:   Na pohled vypadá pěkně a bytelně. Víc ale nemůžu posoudit, kupováno jako dárek.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.60371

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva, 29. ledna 2014


PRO:   Různorodost příslušenství
PROTI:   montáž/demontáž metly

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Alíča, 12. října 2013


PRO:   Vše
PROTI:   Metlička na šlehání nic moc-škoda

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vendy M., 28. prosince 2012


PRO:   je to prostě držák,já ho mám už rok a nemohu si stěžovat, letos jsme ho koupili sestře. ... rozseká i zmrzlé jahody, velkou výhodou je nastavení min. max. rychlosti. Má kovovou hlavici, která jde lehce sundat a umýt.
PROTI:   zatím jsme nic nenašli...

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Katka, 1. srpna 2012


PRO:   Opravdu výborný výrobek se skvělým příslušenstvím a pěkným vzhledem ...
PROTI:   zatím není co vytknout ...

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro SENCOR SHB 4360

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.