Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské spotřebiče » Sušičky potravin » Srovnání cen SENCOR SFD 135E

Sušičky potravin

SENCOR SFD 135E

Hodnocení: 5x
  • 3.6

Sušička ovoce Sencor SFD 135E 4 sušící podnosy Vhodné pro sušení silnějších plátků Tichý provoz Podsvětlený spínač Tepelná pojistka Příkon 250 W Průměr sušicího podnosu: 33 cm Výška sušicího podnosu: 2,5 cm Sušička ovoce se 4 sušícími podnosy, která je vhodná pro sušení silnejších plátků. Suší ovoce, zeleninu, houby, ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.9

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

SENCOR SFD 135E v kostce

Průměrné hodnocení

3,6
  • 3.6

Na základě 5 hodnocení

72% zákazníků vám produkt doporučuje

Pro a proti SENCOR SFD 135E

  • Sušička funguje výborně a má dostatečný výkon

Specifikace SENCOR SFD 135E

Kategorie Sušičky potravin
Výrobce SENCOR
Nejnižší cena 848 Kč

Sušička na ovoce se čtyřmi sušícími tácy na sušení ovoce, zeleniny a hub. ... a dál?

Produkt SENCOR SFD 135E

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Ezidri FD 500 Snackmaker

Ezidri FD 500 Snackmaker

od 4 279 Kč

EZIDRI Ultra FD1000

EZIDRI Ultra FD1000

od 6 337 Kč

G21 Harmony small

G21 Harmony small

od 2 999 Kč

Gorenje FDK 24 DW

Gorenje FDK 24 DW

od 1 155 Kč

G21 Harmony platinum

G21 Harmony platinum

od 7 090 Kč

Novinky z okolí


SENCOR SFD 135E - parametry

Název produktu: SENCOR SFD 135E
Výrobce: SENCOR
Minimální cena: 848 Kč
Maximální cena: 848 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.6 bodů z 5
Počet hodnocení: 5 x
Hodnocení:
  • 3.6
Podrobný popis:

Sušička ovoce Sencor SFD 135E 4 sušící podnosy Vhodné pro sušení silnějších plátků Tichý provoz Podsvětlený spínač Tepelná pojistka Příkon 250 W Průměr sušicího podnosu: 33 cm Výška sušicího podnosu: 2,5 cm Sušička ovoce se 4 sušícími podnosy, která je vhodná pro sušení silnejších plátků. Suší ovoce, zeleninu, houby, bylinky, maso a jiné druhy potravin Vyřešte starosti s uchováním letní úrody.

Sušení je ideální způsob, jak zakonzervovat potraviny a uchovat zdravé ingredience k přípravě pokrmů po celý rok. Nejlepší je využít elektrickou sušičku, která má oproti jiným způsobům sušení řadu výhod. Například při sušení v troubě dochází ke znehodnocení potravin jejich přílišným vysušením, zbytečně vysoké jsou i náklady na elektřinu. Sušení na sluníčku je, stejně jako sušení na radiátorech, velmi zdlouhavé a potraviny, které na plechu nemají přístup vzduchu z obou stran, jsou navíc náchylné k plesnivění.

Sušička Sencor SFD 135E zajistí rychlé sušení při zachování všech důležitých výživových hodnot. Spotřebič má čtyři sušicí podnosy o výšce 2,5 cm, které umožňují i sušení silnějších kousků potravin. Po zapnutí uvnitř cirkuluje teplý vzduch, který stejnoměrně vysouší plody ze spodní i vrchní strany jednotlivých mřížek. Díky rovnoměrnému sušení při nižší teplotě si potraviny zachovávají výživovou hodnotu, nedochází ke zbytečnému ničení vitaminů, minerálů a stopových prvků. Sencor SFD 135E je vhodný nejen k sušení ovoce a zeleniny, ale také hub či bylinek. Stejně dobře poslouží k usušení masa.

Sencor SFD 135E má úsporný a tichý, nic nerušící provoz. Pro lepší přehled je ovládací spínač na provozním panelu podsvícený, samozřejmě nechybí bezpečnostní tepelná pojistka.

I s kvalitním spotřebičem je při sušení nezbytné dodržovat správný postup. Jak tedy správně sušit ovoce a zeleninu?

– Vždy sušte pouze zralé plody. Nezralý plod nebude mít v sušeném stavu dostatek chuti a barvy, přezrálý bude příliš tvrdý, vláknitý nebo měkký a kašovitý.

– Ovoce a zelenina, které chcete sušit, by měly pokaždé být té nejvyšší kvality.

– Před sušením ovoce i zeleninu důkladně umyjte – zbavíte je nejen nečistot, ale i případných chemických postřiků.

– Se sušením začněte okamžitě po sběru.

– Menší kousky ovoce se lépe a stejnoměrněji suší, nakrájením se také zkrátí doba sušení.

– Pokud má ovoce jádřinec, vyjměte jej. Plody rovněž zbavte stopek.

– Při sušení by množství potravin nemělo překročit zhruba 3/4 povrchu podnosu, plátky by se neměly dotýkat a být silnější než 0,6 cm.

– Celková doba sušení závisí na druhu potraviny, tloušťce jednotlivých kusů, jejich vlhkosti či vlhkosti vzduchu. Obecně platí, že sušené houby a zelenina by měly být při stisknutí tvrdé a křehké, ovoce spíše kožnaté a pružné.

– Podnosy je dobré v průběhu sušení střídat, protože ty ve spodní části jsou vystaveny vyšší teplotě.

– Ovoce nakrájené na různé velikosti by se po usušení mělo nechat „aklimatizovat" na místě s dobrým přístupem vzduchu, touto cestou se vyrovná vlhkost jednotlivých kusů. Přibližně po týdn


V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.