TOP 38
SENCOR SBG 104BK
SBG 104BK elektrický gril SENCOR
SBG 104BK elektrický gril SENCOR
SBG 104BK elektrický gril SENCOR (41013560)
Sencor SBG 104BK elektrický gril
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
SBG 104BK elektrický gril SENCOR
SENCOR SBG 104BK elektrický gril
Gril SENCOR SBG 104BK
SBG 104BK elektrický gril SENCOR
Sencor SBG 104BK elektrický gril
SBG 104BK elektrický gril SENCOR
SBG 104BK elektrický gril SENCOR
Sencor SBG 104BK 41013560
SBG 104BK elektrický gril SENCOR (41013560)
SENCOR SBG 104BK
Elektrický gril SENCOR SBG 104BK FD41013560
Elektrický gril SENCOR SBG 104BK
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Popis produktu
Elektrický stolní gril ideální k celoročnímu grilování uvnitř domu i na zahradě. Je lehký a snadno přenosný. Splňuje podmínky zdravého grilování (možnost grilování bez přidání oleje). Ideální k celoročnímu grilování uvnitř domu i na zahradě Lehký a snadno přenosný Specifikace Kombinace 2 v 1, rovná a žebrovaná grilovací plocha Nastavitelné ovládání teploty Snadné čištění a dvakrát odolnější granitový povrch Velká plocha na přípravu pokrmů (44 × 25 cm) žebra pro odvod tuku zaručují zdravější přípravu pokrmů Tepelně odolné rukojeti zaručují bezpečné přemístění Snímatelný termostat Snímatelná výsuvná odkapávací miska pro snadné čistění Protiskluzové nožky Maximální příkon 2 300 W Recept na Špíz z vepřového bůčku marinovaného v pivě: Co budeme potřebovat: 600g vepřového bůčku bez kosti a bez kůže 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 žlutá paprika 250 ml piva 50 ml ostrého kečupu Sůl Pepř Domácí grilovací koření 150g cherry rajčátek 2 cibule Olej Postupujte dle níže uvedeného návodu: Vepřový bůček zbavíme případných zbytků kůže a nakrájíme na kostky o velikosti 3 x 3 cm. Vložíme do misky, kde maso osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření a důkladně promícháme. Pak maso zalijeme směsí kečupu a piva a uložíme na 4 hodiny do chladu marinovat. Mezitím si připravíme a nakrájíme všechny druhy paprik na kostky, cibuli na poloviny plátků, a rajčátka necháme vcelku. Na grilovací jehlu nebo na namočenou špejli střídavě napichujeme zeleninu a maso. Když je špíz hotový, vkládáme na gril, kde grilujeme 10 minut a občas otočíme, aby byla na všech stranách křupavá kůrka. Špízy také při grilování potíráme zbylou marinádou.