Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila

Kuchařky

Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila

Hodnocení: 15x
  • 3.8

aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.89203
skladem

Jaké má kniha
Poklady klasické české ..
hodnocení na ČBDB?

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila koupíte i tady

Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila v kostce

Průměrné hodnocení

3,8
  • 3.8

Na základě 15 hodnocení

76% zákazníků vám produkt doporučuje

Pro a proti Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila

  • Vaříme podle kuchařky každý týden a nemůžeme si ji vynachválit. Výborné recepty a skvělé knižní zpracování.
  • Kuchařka pana Vaňka = kvalitně zpracovaný návod jak vařit tradiční, české, neošizené, poctivé a hlavně dobré jídlo. Pane Vaňku, děkujeme!!!
  • Přehledně zpracované, stručná a jasná informace, skvělé fotografie
  • Vyborna vizualizace jednotlivych kroku

  • Mohlo by být více receptů, třeba se dočkáme druhého dílu...
  • vyhovuje vše

Čerstvá hodnocení Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila

  • 5

Ramya81, 25. listopadu 2015

Jsou jídla, která už jinak nevaříme! A i když to vaříme jinak, vždy se jdeme pro jistotu podívat "do Vaňka". Recepty jsou navíc polopatistické, takže se do vaření podle nich může bez obav pustit i méně sběhlá kuchařka, jako jsem například já. :-)


  • 3

Soukup, 12. července 2014

  • zatím jsem vařil jen francouzské brambory,byly opravdu dobré,ba přímo vynikající

  • zatím nic

  • 5

Zdenda, 28. března 2012

  • Přehledně zpracované, stručná a jasná informace, skvělé fotografie


  • 5

Michaela, 26. února 2012

  • Po dlouhé době srozumitelně a přehledně napsaná kuchařka, se kterou zvládne přípravu jídla i začátečník. Recepty vycházejí z postupů a surovin, které používali k přípravě pokrmů generace našich předků. Jsou názorně doplněny fotografiemi a dobrými radami, jak připravit jídlo co nejlépe.
  • Kuchařka pana Vaňka = kvalitně zpracovaný návod jak vařit tradiční, české, neošizené, poctivé a hlavně dobré jídlo. Pane Vaňku, děkujeme!!!

  • Mohlo by být více receptů, třeba se dočkáme druhého dílu...

  • 5

jiri, 27. prosince 2011

  • Vaříme podle kuchařky každý týden a nemůžeme si ji vynachválit. Výborné recepty a skvělé knižní zpracování.

  • vyhovuje vše

Specifikace Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 339 Kč

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou. Vznikl tak soubor bezmála dvouset pečlivě posaných a fotograficky zdokumentovaných receptů. ... a dál?

Produkt Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila

Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila - parametry

Název produktu: Roman Vaněk: Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 339 Kč
Maximální cena: 399 Kč
Ušetríte až: 60 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.8 bodů z 5
Počet hodnocení: 15 x
Hodnocení:
  • 3.8
Podrobný popis:

aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Romana Vaňka, řaditele Pražského kulinářského institutu, nemusíme dlouze představovat. Většina z nás si ho představí jako velkého obhájce české poctivé kuchyně v pořadu Peklo na talíři, které má v současné době velkou popularitu. Do rukou se Vám dostává již několikátý dotisk nejprodávanější kuchařky současnosti - Poklady klasické české kuchyně. Ačkoli nejde o první publikaci a kuchařku z dílny Romana Vaňka, jde o jeden z nejpovedenějších moderně a precizně sestavených průvodců každého kuchaře - ať už profesionála nebo amatéra - na klasickou českou kuchyni. Kuchařku Romana Vaňěk sestavil spolu se šéfkuchařem Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem a můžete se těšit na 200 receptů, připracovaných krok po kroku, včetně oblasti jako je česká klasická pekařina, na které Vaněk spolupracoval s vynikajícím pekařem Martinem Hanusem. Moderně pojatá kuchařka se cení i z pohledu estetického. Moderní vzhled, postup krok za krokem a vše doplněné fotografiemi, které umocňují požitek z pouhého čtení a pomáhá čtenáři přestavit si na finální pokrm z kvalitní české kuchyně. Předmluvu Pokladů napsali obhájci české gastronomie jako je Jaroslav Sapík, Jitka Rákosníková - šéfredaktorka časpopisu F.O.O.D. nebo kníže Karel Schwarzenberg. A na co se můžete těšit? Vašek "šáhl" opravdu do kuchyní našich babiček: poctivé hovězí polévky huspeniny škvarky utopence řízek s bramborovym salátem koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou tatarák jehněčí vepřové, telecí vnitřnosti, drůbež, divočinu ryby krupicovou kaši, koláče až po vánoční cukroví a další recepty Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého. Publikace: Poklady klasické české kuchyně - aneb jak to ta babička tenkrát vařila - Roman Vaněk. Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského

institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady

kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit

precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a

spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem

Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady

klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů,

připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na

které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu

Martinem Hanusem. Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali

velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže

Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka

Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Každý recept je pečlivě popsán a

fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu

ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české

kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde

o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu,

škvarky, utope


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.