Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Kuchařky » Srovnání cen redakce časopisu Apetit: Polévky (Edice Apetit)

Kuchařky

redakce časopisu Apetit: Polévky (Edice Apetit)

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? redakce časopisu Apetit: Polévky (Edice Apetit) koupíte i tady

Specifikace redakce časopisu Apetit: Polévky (Edice Apetit)

Kategorie Kuchařky
Nejnižší cena 232 Kč

První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčej ... a dál?

Produkt redakce časopisu Apetit: Polévky (Edice Apetit)

redakce časopisu Apetit: Polévky (Edice Apetit) - parametry

Název produktu: redakce časopisu Apetit: Polévky (Edice Apetit)
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 232 Kč
Maximální cena: 329 Kč
Ušetríte až: 97 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Polévky (Edice Apetit). První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice

Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka,

kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od

nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z

jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných

a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7

kapitol: Jedinečné & zásadní Z celého světa Krémové &

zeleninové Husté & poctivé Čiré & lehké Studené &

osvěžující Vývary & zavářky V kapitole Jedinečné & zásadní

najdete všechny klasické české polévky, které chutnají jako léto u

babičky. Druhá kapitola obsahuje nejznámější světové polévky, které

prostě musíte ochutnat – francouzskou cibulačku, ruský boršč,

slovenskou kapustnicu, balkánskou čorbu, italskou minestrone... V

sekci krémů si na své přijdou milovníci hladkých zeleninových

polévek. Oddíl Husté & poctivé využijí ti, kteří hledají něco

pořádného třeba k večeři; naopak kapitola Čirých & lehkých

polévek je určena všem, co se chtějí rozehřát před hlavním chodem.

A studené ovocné a zeleninové polévky osvěží v parném létě.

Poslední kapitola obsahuje návod na ten nejlepší hovězí a kuřecí

vývar krok za krokem se spoustou praktických rad a tipů. Najdete v

ní klasické i polozapomenuté recepty na nudle, noky, knedlíčky,

krutony a další dobroty, které si do polévek můžete přidávat. Publikace: Polévky (Edice Apetit). Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které Cena DATART.cz včetně DPH a služeb.


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.