Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Receptury teplých pokrmů

Knihy

Receptury teplých pokrmů

Hodnocení: 1x
  • 4

Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 3.27638
doprava zdarma
skladem

Jaké má kniha
Receptury teplých pokrmů
hodnocení na ČBDB?

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Receptury teplých pokrmů koupíte i tady

Specifikace Receptury teplých pokrmů

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 411 Kč

Kniha – autor Jaroslav Runštuk, 584 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá. Aktuální 7. přepracované vydání souboru Receptury teplých pokrmů + CD - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu NOVÉ RECEPTURY, které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další » ... a dál?

Produkt Receptury teplých pokrmů

Receptury teplých pokrmů - parametry

Název produktu: Receptury teplých pokrmů
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 411 Kč
Maximální cena: 580 Kč
Ušetríte až: 169 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Nově jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů.

Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém naleznete řadu potřebných a užitečných informací určených nejen zkušeným kuchařům, ale i žákům a studentům gastronomických oborů. V této verzi naleznete řadu novinek a rozšíření původních rubrik. Novinkou je software "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Rubrika přílohy, hygiena je rozšířena o informace o ALERGENECH a o část MODERNÍ TECHNOLOGICKÁ ZAŘÍZENÍ.

Rovněž rubrika rozbory mas byla rozšířena, a to o dělení jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. K rozšíření došlo i v rubrice receptury v moderní úpravě, kde naleznete již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Již tradiční součástí CD ROMu je rubrika, která obsahuje překlady názvů pokrmů do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s možností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tato novinka umožní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky a studentům hotelových škol pak může být vhodnou pomůckou při výuce cizích jazyků. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i přiložený CD ROM bude Vašim pomocníkem a přispěje k hlavnímu cíly, kterým je spokojenost strávníka.

Autor: Jaroslav RunštukRok vydání: 2015Vazba: Pevná bez přebalu leskláISBN: 978-80-904093-2-3Počet stran: 584Rozměry: 288,0 x 195,0 x 145,0 Receptury teplých pokrmů - Runštuk Jaroslav a kolektiv Nově vydaný soubor, již na 600 stranách, představuje tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní, který je doplněn o další moderní receptury, včetně receptury na přípravu Tatarského bifteku. z kategorie Knihy | Učebnice | SŠ, SOŠ a Gymnázia | Odborné předměty | Gastronomie od R PLUS naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.