Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - LUKAS Kathryn, PETERSON Shane
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - LUKAS Kathryn, PETERSON Shane
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture - Kathryn Lukas, Shane Peterson
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Anotace: Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání. Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista - spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.
Recenze
Podobné Učebnice/Odborná literatura
Nejoblíbenější výrobci
- Učebnice/Odborná literatura Oxford University Press
- Učebnice/Odborná literatura Wolters Kluwer
- Učebnice/Odborná literatura Grada
- Učebnice/Odborná literatura Klett
- Učebnice/Odborná literatura Fraus
- Učebnice/Odborná literatura STU
- Učebnice/Odborná literatura Lingea
- Učebnice/Odborná literatura Ikar
- Učebnice/Odborná literatura Penguin
- Učebnice/Odborná literatura ACADEMIA
- Učebnice/Odborná literatura Fontána
- Učebnice/Odborná literatura CPress
- Učebnice/Odborná literatura TRITON
- Učebnice/Odborná literatura INFOA