Princess 17 2667
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Fondue Princess s vysokým výkonem 1600W - ani větší společnost nebude u stolu dlouho čekat - a kapacitou nádoby 1,5l. Fondue nádoba má stříbrnou povrchovou úpravu s ochranou proti otiskům prstů a tedy velmi snadnou údržbou a specielně upravené dno pro snadný přenos tepla. Rukojeti nádoby jsou tepelně izolované pro komfortní použití a výrobek má plynule regulovatelný termostat do 200 stupňů Celsia. * Fondue má snímatelnou nádobu pro snadné čistění a pro plnění ingrediencemi. Fondue Princess sada je je vhodná pro klasické masové fondue, sýrové fondue, čokoládové fondue či čínské fondue. Součástí balení je 8 fondue vidliček a rotační kroužek se 6ti omáčkovníky. Veškeré vybavení pro příjemné chvíle s rodinou či přáteli.Dárek zdarma ke každé objednávce - Lehká letní jídla od nakladatelství Rebo - 48 stránek s barevnými fotografiemi plných receptů z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, lehká masová jídla či recepty pro přípravu těstovin, brambor nebo pokrmů z rýže . U každého receptu najdete přehledný výčet použitých surovin i údaj o době přípravy, včetně kalorické hodnoty pokrmů. Ke zdravému nápoji i lehké zdravé jídlo s inspirací! Název fondue, které je stále populárnější i u nás, je z francouzštiny – tavit – ale původní pokrm má svůj původ ve Švýcarsku (sýrové fondue). V minulosti, kdy nebylo možno potraviny uchovávat dlouho, se sýry rychle kazily a ztrácely svou vláčnost a měkkost. Kousky chleba namočené v roztaveném sýru chutnaly farmářům rozhodně lépe, než nakrájený ztvrdlý sýr. Ani příjemná společnost širší rodiny při stolování nebyla za dlouhých zim k zahození. Díky tomu se fondue postupem času rozšířilo do celého světa a samozřejmě vzniklo i mnoho nových variant. Nyní již existuje nepřeberné množství receptů na vynikající sýrové fondue (2 nebo více druhů sýrů, bílé víno, zahušťovadlo – většinou mouka - do kterého lze namáčet kousky chleba či bílého pečiva), čokoládové fondue (základem je rozpuštěná čokoláda, do které na fondue vidličce namáčíte kousky ovoce či sušenek), masové fondue (v rozpáleném oleji – vždy 100% rostlinný olej - fritujete na fondue vidličkách kousky syrového masa – drůbežího, hovězího, ryb nebo i kousky zeleniny), nebo čínské fondue – Hot Pot (zde se kousky masa, ryb nebo zeleniny připravují ve vývaru). V jakémkoliv elektrickém fondue setu můžete připravit mnoho variant této pochoutky – výhodou je udržování konstantní teploty – speciálně u sýrového nebo čokoládového fondue, nevzniká zde také pach jako u lihových vařičů. Ať si již vyberete jakýkoliv fondue set – rozhodně je důležitý výkon. Fondue s nízkým výkonem se prohřívá pomaleji, a u výrobků pod 1200W byste u stolu dlouho čekali. V každém případě, v dnešní uspěchané době je příprava fondue dobrá příležitost ke společnému stolování, nenáročnému na předchozí přípravu jídla. Navíc fondue nemusí být nikdy stejné, vyhoví každé chuti a při jeho přípravě se fantazii meze nekladou.