Philips HR2738

Hodnocení: 1x
  • 3.5

Čerstvě vymačkaná šťáva bez námahy Kompaktní design, díly omyvatelné v myčce Pomocí tohoto lisu na citrusy snadno připravíte lahodnou domácí citronovou šťávu. Díky kompaktní konstrukci jej lze bez potíží uložit v kuchyňské lince a všechny díly lze mýt v myčce na nádobí, a ušetřit tak čas strávený mytím. Nastavení ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Recenze Philips HR2738

Zdeněk, 4. ledna 2016


PRO:   Cena
  Výkonný
PROTI:   Vše je z plastu (snad to vydrží)

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

karel Pilař, 28. prosince 2015


PRO:   Citrusovač Philips znám téměř 20 let a nyní ho používám min 10 let. Pracuje bez poruch a hlavně má málo dílů na mytí po práci.
  Pokládám ho za nejlepší i co se týče ceny.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

mILADA dOBIÁŠOVÁ, 31. července 2015


PRO:   Dobře lisuje pomeranče, citrony,
  snadno dostupný na lince,
  jednoduše se umývá,
  cena přiměřená

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Olda, 20. července 2015


PRO:   skvělý výrobek za rozumnou cenu,tichý chod,snadná obsluha,dobře vymačká šťávu
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Daggi, 2. července 2015


PRO:   Prostě skvělý výrobek. Tichý chid. Vymačkáme všechnu šťávu. Děkuji!
PROTI:   Vse perfektní

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

JN, 27. června 2015


PRO:   Snadná obsluha, jednoduché mytí, vynikající výkonnost. Bezkonkurenční cena.
PROTI:   ---

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Simon, 3. března 2015


PRO:   Pomer cena/kvalita, ľahka údržba, jednoduché ovládanie, dizajn, primeraná veľkosť
PROTI:   Nič

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

J@RK@, 21. července 2014


PRO:   Prostě nemá chybu!

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ttomka@volny.cz, 24. února 2014


PRO:   Jak s přístupem personálu, tak s výrobkem jsem velmi spokojen. Jednání bylo rychlé a korektní. Výrobek pracuje spolehlivě a je konstrukčně skvěle vyřešen. Věřím, že dlouho vydrží i při velmi častém používání.
PROTI:   Vše OK

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.67312
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Philips HR2738

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.