Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Pavla Michňová: Šťavnaté recepty

Knihy naučná literatura

Pavla Michňová: Šťavnaté recepty cena od 0 Kč

Pavla Michňová: Šťavnaté recepty

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Šťavnaté recepty - Pavla Michňová. Kuře a drůbeží maso ve šťavnaté úpravě. Vepřové maso se šťávou nebo omáčkou. Mleté maso se zeleninou, omáčkou nebo šťávou. Šťavnaté telecí maso zpestří jídelníček. Přemnoho šťavnatých receptů nabízí zelenina. Šťavnaté těstovinové variace. Šťavnatá bramborová jídla. Saláty ...a dál?

Produkt neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, zkuste fulltextové vyhledávání:

Pavla Michňová: Šťavnaté recepty - parametry

Název produktu: Pavla Michňová: Šťavnaté recepty
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 0 Kč
Maximální cena: 0 Kč
Ušetríte až: 0 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Šťavnaté recepty - Pavla Michňová. Kuře a drůbeží maso ve šťavnaté úpravě. Vepřové maso se šťávou nebo omáčkou. Mleté maso se zeleninou, omáčkou nebo šťávou. Šťavnaté telecí maso zpestří jídelníček. Přemnoho šťavnatých receptů nabízí zelenina. Šťavnaté těstovinové variace. Šťavnatá bramborová jídla. Saláty - nekonečný zdroj vitaminů, nerostných látek i tekutin. Koláče a moučníky se šťavnatým ovocem. Osvěžující ovocné dezerty. Recepty na všechna tato témata nabízí další z řady sešitových kuchařek. Publikace: Šťavnaté recepty - Pavla Michňová. Edice: Dobrá kuchyně - VPK - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 110 str. - ISBN: 80-7334-071-2 - Kniha Pavla MichňováVPK 2006, edice Dobrá kuchyněKniha, čeština, 110 stran


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.