Günter Beer, Patrik Jaros: Co dům dal - Vaříme rychle a s nápadem ze zbytků i zásob - rady, triky a neobyčejné recepty
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Co dům dal - vaříme rychle a s nápadem ze zbytků a zásob - Vaříme rychle a s nápadem ze zbytků i zásob – rady, triky a neobyčejné recep - Günter Beer;Patrik Jaros. Kdo by to neznal – přijdete hladoví domů a v chladničce je jen povadlá zelenina, jogurt a zbytky z předchozího dne. Co teď? Otevřete knihu Patrika Jarose, který jako nejmladší kuchař v Německu získal hvězdu v průvodci Michelin, a s fantazií vykouzlíte nové úžasné jídlo. Ilustrovaný seznam surovin v rohu stránky pomůže během chvilky najít recepty, které umožní využít zbytky v chladničce nebo zásoby běžných trvanlivých potravin. Pomocí barevných fotografií a jasně napsaných textů je krásně vysvětleno, jak vše rychle proměníte v lahodné neokoukané pokrmy. Pokud rádi experimentujete a zkoušíte s chutí nové věci, budete překvapeni (i vaše okolí), jaké lahůdky uděláte z mála a bleskově. Improvizovaná večeře s předkrmem (fazole na cimprcampr), hlavním jídlem (gnocchi v dobré společnosti – s kukuřičkami v kari omáčce) a rajským dezertem mluví za vše. Publikace: Co dům dal - vaříme rychle a s nápadem ze zbytků a zásob - Vaříme rychle a s nápadem ze zbytků i zásob – rady, triky a neobyčejné recep - Günter Beer;Patrik Jaros. Kdo by to neznal - přijdeme hladoví domů a v chladničce nás čeká jen nepříliš čerstvá zelenina, několik kelímků s jogurtem a zbytky z předchozího dne. Co teď? Vyhodit zbylé jídlo a nejíst raději nic? Nebo zajít do nejbližšího rychlého občerstvení? Ne! Díky využívání zbytků přece mohou vzniknout zajímavé pokrmy.