Oxford University Press OXFORD DICTIONARY OF FOOD AND NUTRITION 3rd Edition
Oxford University Press OXFORD DICTIONARY OF FOOD AND NUTRITION 3rd Edition

Oxford University Press OXFORD DICTIONARY OF FOOD AND NUTRITION 3rd Edition

Publikace: OXFORD DICTIONARY OF FOOD AND NUTRITION 3rd Edition (Oxford Paperback Reference) - BENDER, D. A.. This leading dictionary contains over 6,150 entries covering all aspects of food and nutrition, diet and health. Jargon-free definitions make this a valuable dictionary that clearly explains even the most technical of nutritional terms. From absinthe to zymogens, it covers types of food (including everyday foods and little-known foods, e…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Oxford University Press OXFORD DICTIONARY OF FOOD AND NUTRITION 3rd Edition
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Publikace: OXFORD DICTIONARY OF FOOD AND NUTRITION 3rd Edition (Oxford Paperback Reference) - BENDER, D. A.. This leading dictionary contains over 6,150 entries covering all aspects of food and nutrition, diet and health. Jargon-free definitions make this a valuable dictionary that clearly explains even the most technical of nutritional terms. From absinthe to zymogens, it covers types of food (including everyday foods and little-known foods, e.g. payusnaya), nutritional information, vitamins, minerals, and key scientific areas including metabolism and genomics. This new and fully revised edition features many entry-level web links, updated and conveniently accessible via the Dictionary of Food and Nutrition companion website, providing relevant extra information. Expanded appendices contain a wealth of useful material, including Recommended Daily Allowance lists. An essential A-Z for nutritionists, food manufacturers, caterers, health-care students, food science/technology students, and anyone who has an interest in, or enjoys, food and wants to find out more about what they eat. Publikace: OXFORD DICTIONARY OF FOOD AND NUTRITION 3rd Edition (Oxford Paperback Reference) - BENDER, D. A.. Třetí vydání oxfordského slovníku obsahuje více než 6.150 záznamů týkající se všech aspektů potravin a výživy, stravování a zdraví. Srozumitelné definice druhů potravin (včetně běžných a málo známých potravin, např. payusnaya), nutriční informace, vitamíny, minerály + pojmy týkající se metabolismu a genomiky + internetové odkazy...

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.