Ottovo nakladatelství Dezerty
Ottovo nakladatelství Dezerty

Ottovo nakladatelství Dezerty

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Dajte hosťom viac dezertov na výber - puding alebo rez, ovocný nákyp alebo zmrzlinu, likérovú alebo čokoládovú penu. Všetky recepty v tejto knižke majú jednu veľkú prednosť. Možno si ich pripraviť vopred a uchovávať v chladničke až do chvíle, keď ich ponúkneme hosťom. Z obsahu vyberáme: Bavorský krém s jahodami Čokoládová pena s pomarančovým likérom Suflé Grand Marnier…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Ottovo nakladatelství Dezerty
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Dajte hosťom viac dezertov na výber - puding alebo rez, ovocný nákyp alebo zmrzlinu, likérovú alebo čokoládovú penu. Všetky recepty v tejto knižke majú jednu veľkú prednosť. Možno si ich pripraviť vopred a uchovávať v chladničke až do chvíle, keď ich ponúkneme hosťom. Z obsahu vyberáme: Bavorský krém s jahodami Čokoládová pena s pomarančovým likérom Suflé Grand Marnier Citrónové suflé Melónový rôsol Kráľovná pudingov Mont Blanc Malinový a broskyňový dezert Publikace: Dezerty. Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem Speciálně pořízené názorné fotografie Publikace: Dezerty. Dezerty OTTOVO - Edice: Ottova kuchařka - Ottovo nakladatelství - Jazyk: CZ - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 40 str. - IS Kniha Dezerty, Autor Pacnerová Jana, Anotace: Nejlepší recepty české i mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Ottovo nakladatelství 2005, edice Ottova kuchařkaKniha, čeština, 40 stran

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.