OLOMOUC Co bys měl znát z přírodopisu
OLOMOUC Co bys měl znát z přírodopisu

OLOMOUC Co bys měl znát z přírodopisu

od 29 Kč
Obsahuje nejdůležitější pojmy, které je nutné znát nejen ve škole, ale i v budoucím životě. Výběr hesel byl proveden v souladu s platnými učebními osnovami přírodopisu s přispěním životních zkušeností autorů.. Publikace obsahuje nejdůležitější pojmy, které je nutné znát nejen ve škole, ale i v budoucím životě. Výběr hesel byl proveden v souladu s platnými učebními osnovami přírodopisu s přispěním životních zkušeností autorů. Význam knihy lze…
Sevt.cz
Za dopravu 124 Kč 7 dní
30 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: OLOMOUC Co bys měl znát z přírodopisu
Minimální cena: 29 Kč
Maximální cena: 30 Kč
Ušetříte až: 1 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Obsahuje nejdůležitější pojmy, které je nutné znát nejen ve škole, ale i v budoucím životě. Výběr hesel byl proveden v souladu s platnými učebními osnovami přírodopisu s přispěním životních zkušeností autorů.. Publikace obsahuje nejdůležitější pojmy, které je nutné znát nejen ve škole, ale i v budoucím životě. Výběr hesel byl proveden v souladu s platnými učebními osnovami přírodopisu s přispěním životních zkušeností autorů. Význam knihy lze ocenit v průběhu let, protože každou dříve získanou informaci lze zapomenout. V tom případě není nic snazšího, než vzít do rukou tuto pomůcku.Výklad hesel je členěn tak, že první věta podává základní informaci, rozšířený text za heslem má formu volně výkladovou. Je možno získat souhrnné informace o různých vztazích a korelacích. Vzájemné souvislosti jsou naznačeny nejen odkazy, ale i doplněny barevnými obrázky. Kniha doplňující současnou mezeru v populárně odborné oblasti technické literatury, zaměřená na výrobu ušlechtilého destilátu z jablek - calvadosu. Vzhledem k našim současným možnostem vychází autor z velmi levné základní suroviny, které se v klimatických podmínkách ČR velmi daří a většinou se nestačí ani plně zužitkovat. Autor formou praktických rad srozumitelně vysvětluje postup výroby jablečné pálenky od sběru jablek, moštování jablečné šťávy, kvašení, vlastního pálení, úpravy macerátu, ředění, filtrování, zrání až po degustaci amatérsky zpracovaného calvadosu, obdivovaného, báječného, nazlátlého koňaku, plného aroma jablek. (slovníček pro základní školy) Autor : PeadDr. Jiří Froněk, Druh sortimentu : Kniha, Co bys měl znát z přírodopisu, Jazyk : Čeština, Počet stran : 190

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.