NORDline DA 270
NORDline DA 270

NORDline DA 270

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Vlastnosti: ventilované chlazení černé opláštění automatické odtávání digitální termostat volně stojící vlhkost vzduchu 60 - 90 % dveře z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem nutnost připojení k přívodu vody invertorový…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: NORDline DA 270
Výrobce: NORDline
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Vlastnosti: ventilované chlazení černé opláštění automatické odtávání digitální termostat volně stojící vlhkost vzduchu 60 - 90 % dveře z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem nutnost připojení k přívodu vody invertorový kompresor 3 roštové police nerezová rukojeť závěs se třemi háky dotykový ovladač LED displej účinný dezinfekční systém UVC LED osvětlení napětí 230 V / 50 Hz Doporučení: nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete) lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii) pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg) doporučujeme nechat maso zrát na kosti při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny   Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí) V případě zakoupení solné desky: rozbalte solné desky a sejměte fólii položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte jiVýška127 cm Hloubka71 cm Šířka59,5 cm Příkon170 W Čistý objem270 l Provozní teplota0 - 25 °C Množství chladiva0,05 kg Typ chladivaR600a CO2 ekv. chlad.0,0002 t Váha68 kg Lednice bez mrazáku na zrání masa, výška 127 cm, objem chladničky 270 l, počet polic lednice 3, displej, led osvětlení, na zrání masa, ventilace a elektronické ovládání teploty, výška 127 cm, šířka 59,5 cm, hloubka 71 cm, hmotnost 68 kg . Lednice bez mrazáku NORDline vykonává pouze funkce klasické chladničky, její součástí není mrazák a její velkou předností je úspornost v porovnání s klasickou lednicí. Jde o volně stojící model, který můžete umístit do interiéru bez větších úprav. Důležité vlastnosti monoklimatické lednice NORDline DA 270 Lednice nabízí objem 270 l Vzhled lednice NORDline DA 270 doplňuje černá barva Možnost vyměnit stranu otevírání dveří Čím dalším vás zaujme lednice bez mrazáku NORDline? Disponuje také účinnou ventilací, která pomáhá ve správném rozložení teploty a zefektivnit celý provoz. Zcela samozřejmé je u ledničky NORDline dostatečně silné LED osvětlení pro pohodlí a přehled při hledání něčeho na zub. Ovládání a nastavení zjednoduší přehledný displej. Další z fun

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.