NORDline DA 199
NORDline DA 199

NORDline DA 199

od 70 590 Kč
Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Vlastnosti: ventilované chlazení černé opláštění automatické odtávání digitální termostat volně stojící vlhkost vzduchu 60 - 90 % rám dveří z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem 1 roštová police nerezová rukojeť závěs se…
OBCHOD-VTP.CZ
Doprava zdarma Skladem
70 600 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: NORDline DA 199
Výrobce: NORDline
Minimální cena: 70 590 Kč
Maximální cena: 70 600 Kč
Ušetříte až: 10 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0
Výška: 100  cm
Šířka: 59.5  cm
Hloubka: 71  cm
Způsob umístění: Volně stojící

Popis produktu

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Vlastnosti: ventilované chlazení černé opláštění automatické odtávání digitální termostat volně stojící vlhkost vzduchu 60 - 90 % rám dveří z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem 1 roštová police nerezová rukojeť závěs se třemi háky dotykový ovladač LED displej účinný dezinfekční systém UVC LED osvětlení napětí 230 V / 50 Hz Doporučení: nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete) lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii) pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg) doporučujeme nechat maso zrát na kosti při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny   Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí) V případě zakoupení solné desky: rozbalte solné desky a sejměte fólii položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte jiVýška100 cm Hloubka71 cm Šířka59,5 cm Příkon140 W Čistý objem199 l Provozní teplota0 - 25 °C Počet polic1 ks Množství chladiva0,035 kg Typ chladivaR600a CO2 ekv. chlad.0,00014 t Váha58 kg Lednice bez mrazáku, objem ledničky 199 l, volitelné, počet polic lednice 1, černá barva, funkce: na zrání masa, displej, LED osvětlení, 100×59.5×71 cm (V׊×H) . Lednice NORDline je navržena pouze pro klasické chlazení potravin, mrazák není součástí její výbavy a za její výhodu se dá považovat úspornost. Je to volně stojící model, který nebude problém umístit do vaší kuchyně. Významné přednosti monoklimatické lednice NORDline DA 199 Lednice nabízí objem 199 l Vzhled lednice NORDline DA 199 doplňuje černá barva Panty dvířek se dají přehodit Čím dalším se chlubí lednice NORDline? Zcela samozřejmé je u ledničky NORDline dostatečné a úsporné LED světlo, abyste mohli do ledničky pohodlně ukládat potraviny. Obsluhu a ovládání citelně usnadní přehledný a jasný displej. Další z funkcí nabídne bezstarostné suché zrání uskladněného masa. Rozměry a uspořádání lednice NORDline Chladicí část lednice poskytuje plných 199 l, poskytuje tedy ideální velikost pro menší rodinu. Na uložení potravin budete mít k dispozici jednu

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.