Nokia 230

Hodnocení: 114x
  • 3.78947

Selfie expert s klávesnicí Nokia 230 Single SIM, je cenově dostupný mobilní telefon s přirozeným ovládáním a 2 Mpix fotoaparátem propojeným se speciální selfie klávesou. Elegantní design, paměť rozšiřitelná až o 32 GB a baterie s neuvěřitelnou výdrží. Podporuje brouzdání po internetu i přehrávání hudby. Na jedno nabití zvládne 23 hodin hovoru, nebo 52 hodin hudby. V pohotovostním režimu vydrží 27 dní, takže je ideální na dovolenou i dlouhou služební cestu. Na šířku má 11 mm a váží jen 10 dkg. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.33238

Recenze Nokia 230

Eva, 14. července 2018


PROTI:   vydržel pouze 2 roky a jeden měsíc,malá kapacita zapsání zpráv

telefon na nic
Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Josef Votoček, 9. června 2018


PRO:   Dlouhá výdrž baterie.
PROTI:   Řada funkcí je nevyužitelná, respektive nepotřebná. Návod je tak stručný, že se úplně vyhýbá informacím, které jsou potřebné, na př. jak uložit SMS, nebo MMS. A je toho víc, byl by román, popsat všechno.

Nekupujte, mobil je vhodný jen pro vlání, přijetí rozhovoru a špatné foto. Jsem velmi zklamán, staré Nokie byly lepší.
Hodnocení:
  • 2
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lada., 24. dubna 2018


PRO:   Cena
PROTI:   Špatně komunikuje s autem.

Musím si koupit jiný mobil. Daleko starší mobily v pohodě.
Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Láďa Šr., 12. dubna 2017


PRO:   není složitý na hledání funkcí,ale u staršího typu 206 bylo vše jednodušší
PROTI:   telefon má malou kapacitu zapsání událostí do kalendáře,
  chybí poznámkový blok

snad si na něj zvyknu,když nechci dotykový telefon
Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jirka, 21. října 2016


PRO:   Výdrž baterie
  Dual SIM
  Opravdu příruční
  Spolehlivý
  dostačující fotoaparát
  opravdová klasika
PROTI:   nic

Kdo nechce nosit nějakou mobilní cihlu, ale spolehlivý kapesní výrobek, jasná volba
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vrba Pavel, 30. srpna 2016


PRO:   s přístupem prodávajícího, který se mi věnoval při nákupu
PROTI:   myslím, že nic

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jakub, 30. července 2016


PROTI:   Radio nehraje do mikrofonu. Nepříliš hlasité hlasité HF.. téměř vše je přednastaveno, bez možnosti úpravy.

Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

mila, 17. července 2016


PRO:   Velká písmena, sim karty v telefonu, ne na boční straně.Jednoduchost ovládání, cena výrobku.
PROTI:   malá kapacita fotografování, omezený výběr smajlíků ( pouze 6).

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr, 14. července 2016


PROTI:   Žádný zázrak to není, koupil jsem si Nokii proto, protože jsem s nimi byl vždy spokojen. Kdyby mi starý (stáří 3 roky) nezačal odcházet, nechal bych si starý. Měl více možností nastavení ovládání a zabezpečení. Tento telefon je spíše foťák s telefonem než telefon s foťákem. Bohužel zatím spokojen nejsem.

Hodnocení:
  • 2
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marek, 4. července 2016


PRO:   pohodlná klávesnice
  velký displej
  dobrá čitelnost i na slunci
  hovory jsou dobře slyšet i v hlučném prostředí
  DUAL SIM
  výdrž baterie
  celková spokojenost s telefonem-pro zastánce klasiky ideální mobil
PROTI:   cena by mohla být nižší
  uchycení zadního krytu by mohlo být preciznější- mírně povrzává
  není aplikace " Poznámky" a " Email klient"

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.33238

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Nokia 230

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.