Srovnání cen » Mobily a komunikace » Mobilní telefony » Recenze Nokia 130 Classic

Mobilní telefony

Nokia 130 Classic

Hodnocení: 1x
  • 5

Záložní telefon se hodí mít vždy po ruce. Nikdy nevíte, kdy přijde nečekaná situace; krádež nebo zavirování smartphonu jsou nepříjemným zážitkem. Je třeba počítat se zálohou. Nokia 130 je tradičním mobilem, se kterým se dovoláte příbuzným, ale třeba i do práce – telefon podporuje duální SIM kartu. Robustní kryt zajišťuje odolnost přístroje, i když vám telefon vypadne třeba při sprintu na vlak. A výdrž? Přímo nadpozemská – až 36 dní v pohotovostním režimu! ...a dál?

Recenze Nokia 130 Classic

Karel,okawango1@seznam.cz, 22. února 2017


PRO:   Má všechno co má mít,dle popisu bomba na trhu.
PROTI:   Mimo jiné v popisu:S tímto telefonem můžete komunikovat s přáteli na cestách,FOTIT,hrát hry,nebo poslouchat rádio......

Je to všechno pravda?
Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Milan Morávek, 5. listopadu 2016


PRO:   uživatelsky vstřícná
PROTI:   zatím nemám výhrady

dobrý "kauf"
Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Bešta, 6. září 2016


PRO:   S cenou telefonu
PROTI:   Škoda ze nemá futrál

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zlo, 8. ledna 2016


PROTI:   Nemá stopky a prostřední tlačítko se hůře mačká. Svítilna by měla být umístěna nahoře a ne vzadu

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie Buriánková, 27. prosince 2015


PRO:   Vynikající telefon pro všechny, kteří nechtějí chytrý mobil, chtějí telefonovat, psát sms, a stále ho nenabíjet - vydrží opravdu hodně.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

deda 41, 13. listopadu 2015



dobrá info na internetu
Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Luigi, 21. září 2015


PRO:   Muší váha, odolnost, výdrž baterie, celková jednoduchost, ideální pro režim volání/sms. Dual SIM funguje k naprosté spokojenosti. Originální barva, mobil působí dětsky roztomile.
PROTI:   Když je mobil zamčený, nejde poznat, zda je ztlumený zvuk. Symbol se objeví až po odemčení. K praktické volbě profilu je zbytečně složité se proklikávat, měl by být víc na ráně. Multimediální výbava je slabá, ale s tím se dopředu počítalo, takže to vlastně ani není negativum.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidáno: 9. srpna 2015

Přidáno: 9. srpna 2015

Přidat recenzi pro Nokia 130 Classic

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.