Srovnání cen » Mobily a komunikace » Mobilní telefony » Recenze Nokia 105 Classic

Mobilní telefony

Nokia 105 Classic

Hodnocení: 4x
  • 3.75

Nokia 105 je zhmotněním jednoduché, funkční elegance. Hledáte telefon, který slouží především k telefonování? Jdou trendové smartphony mimo vás, nebo jednoduše potřebujete mobil, na který bude opravdové spolehnutí? Nokia 105 má naprosto jedinečnou výdrž – až 35 dní v pohotovostním režimu! Navíc disponuje klávesnicí s velkými tlačítky, která se jednoduše ovládá; textové zprávy napíšete během mrknutí oka. A pokud se za vámi přikrade dlouhá chvíle, jednoduše jí odeženete puštěním rádia! ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 3.22333

Recenze Nokia 105 Classic

V. N., 6. září 2016


PRO:   za tu cenu slušný a jednoduchý telefon. splnil naše očekávání.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

HedaK, 15. srpna 2016


PRO:   jednoduchý tlačítkový telefon
PROTI:   rychle se vybije baterie

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kennedy, 16. července 2016


PRO:   Má vše co potřebuji. Při běžném používání vydrží baterka 10 dní !
PROTI:   V nastavení by mohli být možnosti jako nastavení délky podsvícení displeje apod., ale to jsou jen detaily.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Žaneta, 24. listopadu 2015


PRO:   po 2 letech výdrž baterie 6 dní (volám denně), xkrát mi spadl i na beton, rozpadl se, složila jsem ho a jel dál, je malý a lehký
PROTI:   horší foťák, po 2 letech odešel reproduktor

super telefon - potřebuji volat a psát sms a kvůli dětem být stále na příjmu (alespoň na 1 SIM)
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Mirka Kolářová, 15. září 2015


PRO:   Výdrž baterie
  Intuitivní ovládání
  Hlasitost, slyším ho i v hlučném prostředí
  Kdo potřebuje jen psát a volat, pak je to dobrá volba
PROTI:   Neumí MMS, takže je problém, pokud vám někdo zašle dlouhou sms naformátovanou do mms, pak chodí i 2 dny poté sms s textem "zprávu nelze zobrazit"

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

sjcam, 9. dubna 2015


PRO:   výdrž baterie, hmotnost
PROTI:   ozvěna při telefonování
  zvuk jako v hrnci

Hodnocení:
  • 2
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

kytovec, 14. listopadu 2014


PRO:   jednoduchej funkční telefon, mám ho na volání, na další věci mám jiný zařízení, nebudu přeci volat pádlem u ucha a pořád nabíjet. a taky se mi líbí ty prasklý displeje, jak ty pádla tahaj po kapsách.
PROTI:   nic, až škytne, tak si koupim stejnej

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

peroutkova, 29. října 2014


PRO:   Jsem spokojena s lehce ovladatelnym telefonem,je prehlednej a velmy lehkej na ovladani

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

zakazník, 9. října 2014


PRO:
PROTI:

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Pavel Procházka, 7. září 2014


PRO:   Jednoduchá obsluha.
PROTI:   Chybí jen fotoaparát.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana, 12. srpna 2014


PRO:   jednoduché,návodné,bez zbytečných funkcí,kvuli, kterým nejdou najít mnohdy ty základní
PROTI:   vzhledem k ceně si není na co stěžovat

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Čalfa Pavol, Praha, 14. července 2014


PRO:   Za tuto cenu není co dodat - vyhovuje požadavkům.
PROTI:   Uvítal bych možnost komunikace s PC např. bluetooth modulem. Jedná se např. o zjednodušení úkonu kopírování tlf. seznamu a pod.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 3.22333

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidáno: 20. ledna 2012

Přidáno: 20. března 2010

Přidat recenzi pro Nokia 105 Classic

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.