Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Nakladatelství Viking Conan: Krvavá ostří - Václav Vágenknecht

Knihy

Nakladatelství Viking Conan: Krvavá ostří - Václav Vágenknecht

Hodnocení: 1x
  • 4

Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45g Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Čokoládovna z Troubelic je známá tím, že si výrobu čokolády vyrábí od A-Z. Dováží kakaové boby přímo z Ekvádoru, nepoužívají žádné dochucovadla, neobsahují lecitin ani konzervanty! ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Nakladatelství Viking Conan: Krvavá ostří - Václav Vágenknecht

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 73 Kč

Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45g Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Čokoládovna z Troubelic je známá tím, že si výrobu čokolády vyrábí od A-Z. Dováží kakaové boby přímo z Ekvádoru, nepoužívají žádné dochucovadla, neobsahují lecitin ani konzervanty! Neobsahují LEPEK a sladí jen panelou, ztuhlou šťávou z cukrové třtiny, která je zdravou variantou slazení. Čokoláda s Chia semínky Chia semínko patří » ... a dál?

Produkt Nakladatelství Viking Conan: Krvavá ostří - Václav Vágenknecht

Nakladatelství Viking Conan: Krvavá ostří - Václav Vágenknecht - parametry

Název produktu: Nakladatelství Viking Conan: Krvavá ostří - Václav Vágenknecht
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 73 Kč
Maximální cena: 3 327 Kč
Ušetríte až: 3 254 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Čokoláda mléčná 51% s Chia Semínky 45g Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Čokoládovna z Troubelic je známá tím, že si výrobu čokolády vyrábí od A-Z. Dováží kakaové boby přímo z Ekvádoru, nepoužívají žádné dochucovadla, neobsahují lecitin ani konzervanty! Neobsahují LEPEK a sladí jen panelou, ztuhlou šťávou z cukrové třtiny, která je zdravou variantou slazení. Čokoláda s Chia semínky Chia semínko patří mezi tzv. superpotraviny. Chia semínka obsahují antioxidanty, vitamíny, minerální látky, vlákninu, aminokyseliny, bílkoviny a velké množství omega-3 mastných kyselin (kyselina alfa-linolenová). Mezi nejjednodušší recepty, jak využít „magickou sílu“ chia semínek je posypat jimi různé pokrmy. Vybrané druhy čokolád jsme posypali chia semínky. Každá čokoláda je vyrobená ručně a navíc i ručně posypána. O čokoládách Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. Základní proces výroby: Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě – melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování. Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování. Poté je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“. Pak je čokoláda připravená k balení. Složení: Kakaové boby, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, třtinová šťáva panela, chia semínka. V zádech horda Gundermanů, toužících po po


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.