MIXIT Křupavé ovoce Jahoda 50g
MIXIT Křupavé ovoce Jahoda 50g

TOP 4 11. Nejprodávanější
MIXIT Křupavé ovoce Jahoda 50g

od 125 Kč
Mixit Lyofilizované jahody - Křupavé ovoce 50 g Složení: Lyofilizované jahody Minimální trvanlivost: 180 dní Země původu: Česká republika Co je lyofilizované ovoce? Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v…
Eshop.canard.cz
Skladem
139 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: MIXIT Křupavé ovoce Jahoda 50g
Výrobce: Mixit
Minimální cena: 125 Kč
Maximální cena: 159 Kč
Ušetříte až: 34 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Mixit Lyofilizované jahody - Křupavé ovoce 50 g Složení: Lyofilizované jahody Minimální trvanlivost: 180 dní Země původu: Česká republika Co je lyofilizované ovoce? Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném. Výhody lyofilizovaného ovoce: zachování chutí zachování vůně zachování přírodní přirozené barvy zachování struktury zachování nutričních hodnot a vitamínů zachování živin a minerálů zachování energetické hodnoty neplatíte hmotnost vody 90% snížení hmotnosti při 100% zachování objemu dlouhá trvanlivost při správném skladování Proces lyofilizace: předčištění a kontrola kvality rychlé zmrazení při teplotě, která odpovídá přesnému kritickému bodu - při tomto procesu nedochází k vytvoření ledových krystalů, které porušují buněčné stěny ovoce, čímž ničí nutriční obsah, strukturu, chuť, vůni a barvu. první pomalé sušení ve vakuu - odstraní 95% vody a mimo jiné dochází i k odstranění kyseliny octové a alkoholu, jsou-li v čerstvém ovoci obsaženy. druhé sušení - postupné zvyšování teploty a snižování vakua. výsledkem je křehký, vysušený produkt s vlastnostmi čerstvého ovoce. Mrazem sušené jahody jsou tutovka, pokud Vás již omrzely sladkosti a ve vaší samoobsluze balancují mezi zelenými a přezrálými.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.