MIXIT Křupavé ovoce Jahoda 50g
MIXIT Křupavé ovoce Jahoda 50g

TOP 5
MIXIT Křupavé ovoce Jahoda 50g

od 109 Kč
Mixit Lyofilizované jahody - Křupavé ovoce 50 g Složení: Lyofilizované jahody Minimální trvanlivost: 180 dní Země původu: Česká republika Co je lyofilizované ovoce? Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v…
Eshop.canard.cz
Za dopravu 60 Kč Skladem
139 Kč
Za dopravu 60 Kč Skladem
139 Kč Do obchodu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: MIXIT Křupavé ovoce Jahoda 50g
Výrobce: Mixit
Minimální cena: 109 Kč
Maximální cena: 159 Kč
Ušetříte až: 50 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Mixit Lyofilizované jahody - Křupavé ovoce 50 g Složení: Lyofilizované jahody Minimální trvanlivost: 180 dní Země původu: Česká republika Co je lyofilizované ovoce? Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném. Výhody lyofilizovaného ovoce: zachování chutí zachování vůně zachování přírodní přirozené barvy zachování struktury zachování nutričních hodnot a vitamínů zachování živin a minerálů zachování energetické hodnoty neplatíte hmotnost vody 90% snížení hmotnosti při 100% zachování objemu dlouhá trvanlivost při správném skladování Proces lyofilizace: předčištění a kontrola kvality rychlé zmrazení při teplotě, která odpovídá přesnému kritickému bodu - při tomto procesu nedochází k vytvoření ledových krystalů, které porušují buněčné stěny ovoce, čímž ničí nutriční obsah, strukturu, chuť, vůni a barvu. první pomalé sušení ve vakuu - odstraní 95% vody a mimo jiné dochází i k odstranění kyseliny octové a alkoholu, jsou-li v čerstvém ovoci obsaženy. druhé sušení - postupné zvyšování teploty a snižování vakua. výsledkem je křehký, vysušený produkt s vlastnostmi čerstvého ovoce. Mrazem sušené jahody jsou tutovka, pokud Vás již omrzely sladkosti a ve vaší samoobsluze balancují mezi zelenými a přezrálými.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.