Srovnání cen » Obchody » Megapixel - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.67
(1x)

Megapixel

MEGAPIXEL s.r.o.       

Internetový obchod Megapixel

Megapixel nabízí zboží z kategorií digitální fotoaparáty, foto doplňky a příslušenství a jiných, takže si vybere opravdu každý (nebo aspoň každý druhý). Naleznete v něm špičkové značky, jakými jsou SAMSUNG, HUAWEI nebo SONY a 61 % produktů je skladem, tedy prakticky hned k odeslání. Samozřejmě nechybí akční zboží, speciální nabídky, slevy, výprodeje i jiné výhody pro zákazníky. Ještě váháte? Přečtěte si 10 recenzí od zákazníků, je jich 10 pozitivních, a to už něco znamená, nemyslíte? Zkrátka kdo nakoupí v Megapixel, ten rozhodně neprohloupí.

Začít nakupovat v Megapixel

Filtrovat:

Uživatelské recenze Megapixel

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 1

miroslava františka šulcová , 29.12.2016


PRO:
  • Pohodlné
  • profesionální přístup
  • bylo mi doporučeno
PROTI:
  • velký problém s dodáním
  • posláno jinam
  • atd

Obchod je super ,ale dodání je katastrofální ,konkrétně p.Linda Dohnálková příjem a vyřizování intern.objednávek je katastrofa 1 objed.poslala na úplně jinou adresu ,hodinu mi trvalo než jsem si zásilku našla a nechala doručit ,abych měla dárek včas 2 objed.taky komplikace s dodáním .To je na dýl .Doporučuji hlídat si dodání Šulcová

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Megapixel

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

PetrM , 30.6.2015


PRO:
  • příjemný a profesionální personál, neformální a přívětivé prostředí, parkování a informační označení
PROTI:
  • nic

Samá pozitiva = doporučil bych všem přátelům

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

honza , 29.1.2014


PRO:
  • Výborná komunikace e-mailem,profesionální rady,ukázková obsluha,odpověď na každou otazku
PROTI:
  • nic jsem nenasel

Odcházel jsem s pocitem,ze jsou u nás obchody kam je radost chodit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Luke , 29.7.2013


PRO:
  • platba kartou online
  • osobní odběr v Praze
  • velice přehledný web
  • ochotný personál na pobočce
  • velice rychle reagují na dotazy položené v diskuzi u produktů
  • u každého foťáku ukázky fotek přímo z něho
  • perfektní a detailní popisy produktů
PROTI:
  • mám jen slova chvály

Obchod opravdu doporučuji. Vše proběhlo velice rychle a bezproblémově. Obchod opravdu všem doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jarda , 5.12.2012


Vsechno super,rychlost,dodani dva dny po obednavce,vse komplet,bezpecne zabaleno a prolozeno proti poskozeni.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

dandy , 5.5.2012


PRO:
  • Megapixel je dobrej.
PROTI:
  • na nic nemohu přijít

Prostě špica, dobrý ceny, hlavně spoustu názorů a rad, jak vybírat foťák.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 3

Jirka Hnálek , 14.4.2012


PRO:
  • Poradí se vším ohledně fotoaparátů
PROTI:
  • opravdu jsem na nic nepřišel

Megapixel je prostě nejlepší obchod u nás, co se týče prodeje fotoaparátů. I když nemají nejnižší ceny, tak rozhodně disponují nejlepším servisem a poradenstvím. Kdo chce kvalitní služby, tak nukupuje u megapixelu.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 5

zigzag , 14.4.2012


PRO:
  • Nejlepší je opravdu široký sortiment. Celý obchod jako takový je ovšem super
PROTI:
  • bez jakýchkoliv problémů

Krásný obchod s přehledným menu. Mají fakt širokou nabídku a dá se zde najít, co jinde už nemají. Dá se poznat, že umí poradit a jejich poradna je asi nejlépe udělána, jakou jsem kdy viděl.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 3

lilisek26 , 2.4.2012


PRO:
  • Njevíce se mi asi zamlouvají opravdu nízké ceny
PROTI:
  • nic mě nenapadá

Eshop Megapixel mi dokázal nabídnout spoustu zboží, ve kterém jsem si mohla vybírat, jak dlouho jsem jenom chtěla. Jsem na tohle trochu blázen, ale když si chci něco koupit, tak chci co nejvíce informací, a to mi přesně Megapixel nabídnul. Různé recenze a komentáře, dokonce hodnocení samotného obchodu. Škoda jen, že jsem vedle sebe nemohla porovnat více produktů, myslím jako tabulkové srovnání údajů. Jinak super.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Sam , 31.3.2012


PRO:
  • celý obchod je super.
PROTI:
  • vše v naprostém pořádku

Na tento obchod jsem přišel, protože mi dokázal nabídnout nejlepší cenu. A nejen to - umí i perfektně poradit. Hlavně samotné popisky produktů jsou k nezaplacení - jsou zde nejenom technické údaje, ale i různé recenze, hodnocení a komentáře, to se mi moc líbilo a hlavně mi to přišlo hodně praktický. S rychlostí dodání jsem hodně spokojený, foťák přišel velmi brzo a i ze způsobu zabalení lze poznat profesionalita obchodu.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Přidat recenzi pro Megapixel

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.