Celkové hodnocení

53% 452x

2.9 Komfort nakupování

2.1 Zákaznický servis

2.5 Včasné dodání

452 uživatelských recenzí

Kontakty

Web: www.mall.cz

Platební metody

Platební karty: MasterCard, VISA

Bankovni převod: Ano

Ebanka: Ano

Úvěry: Ne

Splátky: Ano

Hotovost: Ano

Ostatní: PaySec

Doprava

Doprava zdarma při objednávce nad 1 000 Kč

Pobočky

  • : Praha 7, Dělnická 12, 17000
  • : Brno, Bašty 416/8, 60200
  • : Praha-Horní Počernice, Do Čertous 2658/1, 19300

Uživatelské recenze Mall.cz

Bára

20.10.2008
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Kupovali jsem přes mall pračku a sušičku a nedávno ještě vysavač. Vše bylo podle naší dohody a v naprostém pořádku. Kluci v Dělnický jsou v pohodě. Máte někdo zkušenosti s vrácením zboží? Děkuju

Honza

08.09.2008
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

NEDOPORUCUJI!!!! objednal jsem si konvici a vysavac a s obojim velky problem na moje telefonaty jen nic nerikajici sliby a na email jsem nedostal odpoved zadnou. Konvice nedosla dodnes a uz je to 8 tydnu

Honza

02.09.2008
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Objednal jsem pračku Wirpool na www.bilezbozi.cz. Termín dodání neustále posouvali po jednotlivých dnech. Po týdnu mě to přestalo bavit. Objednávku jsem zrušil.

Honza

02.09.2008
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Objednal jsem pračku Wirpool na www.bilezbozi.cz. Termín dodání neustále posouvali po jednotlivých dnech. Po týdnu mě to přestalo bavit. Objednávku jsem zrušil.

Lukáš

02.09.2008
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

bilezbozi.cz 10.8. 2008 Objednávka 2.9. 2008 Stále nedoručena polovina zboží objednaného setu. Posláno už asi 10 automatických mailů změna data doručení a x omluv, pokud jsem jim tam napsal. Za omluvy si toho opravdu moc nekoupím. Jejich informace typu dostupnost obvykle do 3 dnů je vyloženě lživá. Doporučuji jiný obchod !!!

Roman

11.08.2008
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Nedokázali za týden dodat na prodejnu v Brně zboží co měli v centrálním skladu. Přesto, že jsem tam volal kažzdý den středa, čtvtek, pátek a ujišťovali mě, že zboží daný den vysklaňduji a je to otázka jen dopravy. Podávají klamné informace!!! Velmi neseriózní přístup!!!

Pepa

09.08.2008
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Nekupujte u www.mall.cz ! Koupil jsem pekárnu chleba a během prvního pečení jsem zjistil, že je to pekárna použitá a reklamovaná! Prodali mě zboží již opravované ! gauneři !!

Luboš

08.08.2008
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

23.7.2008 objednávka 8.8.2008 ještě nevyřízeno NEDOPORUČUJI

Mirek

04.08.2008
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Kupoval jsem hodinky pro přítelkyni a spokojenost. Poradili s výběrem, komunikace i doručení v pohodě. Můžu doporučit.

Honza

08.02.2008
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

Koupil sem si foťák na fotoexpertu, i s pouzdrem a všechno ok, přístup dobrej, měl sem ho do dvou dnů připravenej k vyzvednutí, nemůžu si ztěžovat.

Ohodnoťte *
Komfort nakupování
Zákaznický servis
Včasné doručení
* Váš e-mail je potřeba pro ověření recenze