Mall.cz

Celkové hodnocení

53% 459x

2.9 Komfort nakupování

2.1 Zákaznický servis

2.5 Včasné dodání

459 uživatelských recenzí

Platební metody

Platební karty: MasterCard, VISA

Bankovni převod: Ano

Ebanka: Ano

Úvěry: Ne

Splátky: Ano

Hotovost: Ano

Ostatní: PaySec

Doprava

Doprava zdarma při objednávce nad 1 000 Kč

Pobočky

  • : Praha 7, Dělnická 12, 17000
  • : Brno, Bašty 416/8, 60200
  • : Praha-Horní Počernice, Do Čertous 2658/1, 19300

Uživatelské recenze Mall.cz

Eduard Klimeš

17.01.2014
Celkové hodnocení
46.6%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
40%
Včasné doručení
40%

špatná koordinace při dodání 2 objednaných položek v různých dnech. Poslední položku (kabel) jsem zrušil. Žádné reakce při písemné reklamaci od vás.

Neznámý

15.01.2014
Celkové hodnocení
40%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

HUMUS...........ŠKODA SLOV..........NEKUPUJTE

Jana , Praha

15.01.2014
  • pozdě jsem bohužel zjistila, že nic
  • komunikace, termín dodání, který se nedodržuje.
Celkové hodnocení
33.4%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

odjednala jsem si 14.1. zboží s tím, že si jej osobně převezmu. Datum převzetí byl 14.1 což mě velice vyhovovalo, protože jsem to potřebovala ještě ten den večer předat jako dárek. Samozřejmě, že k doručení nedošlo. Ve 23 hod. jsem dostala SMSku, že zboží nebylo expedováno. Zřejmě si Mall myslel, že jsem si toho nevšimla. Strašně mě mrzí, že jsem zboží zaplatila dárkovým poukaz, protože jinak by jsem si zboží už nevyzvedla. Dnes mě operátorka řekla, že snad to přijde. Nikdy, ale nikdy už v tomto obchodě nenakoupím a nikomu to ani nedoporučuji.

  • pozdě jsem bohužel zjistila, že nic
  • komunikace, termín dodání, který se nedodržuje.

Petr

14.01.2014
  • Vím, kde nenakupovat.
  • Nesolidní jednání
Celkové hodnocení
53.4%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
60%
Včasné doručení
40%

Objednávka obchodem přijata. Dvakrát posunut termín dodání. Nakonec nám bylo sděleno, že zboží nemají a že ho nedodadí. Prodají zboží, které nejsou schopni dodat! Jenom plýtvají vaším časem.

  • Vím, kde nenakupovat.
  • Nesolidní jednání

Nespokojený zákazník

14.01.2014
  • nic
  • Nekupovat na splátky!!!!!!!!!!!
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

13.12.2013 jsem si objednala televizi na splátky.V lednu mi doporučili objednat znovu, nebo že mi vrátí peníze na účet. Dnes je 14. 1.2014 a peníze nemám.

  • nic
  • Nekupovat na splátky!!!!!!!!!!!

Jendach

11.01.2014
  • Nespolehlivý e-shop, inzerují zboží, které nemají a nejsou schopni je zajistit
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Odeslání objednaného zboží nejprve odkládají (v mém případě 22 kalendářních dnů), pak napíšou, že zboží nemají a doporučili mi objednávku zrušit

  • Nespolehlivý e-shop, inzerují zboží, které nemají a nejsou schopni je zajistit

Neznámý

09.01.2014
  • .POZOR zákaznická linka je placená ...hodinu vám sdělucí jak vás milují jako zákazníka ..informují málem o globálním oteplování potom hrají a hrají sem tam někdo žblptne, že mají operátoři napilno..apo cca15 minutách se Vám někdo ozve...a vše je placené takže pozor opět firma, která okrádá zákazníky
Celkové hodnocení
60%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
100%

..je mnoho dalších firem, kde je možné nakoupit

  • .POZOR zákaznická linka je placená ...hodinu vám sdělucí jak vás milují jako zákazníka ..informují málem o globálním oteplování potom hrají a hrají sem tam někdo žblptne, že mají operátoři napilno..apo cca15 minutách se Vám někdo ozve...a vše je placené takže pozor opět firma, která okrádá zákazníky

DareDeer

07.01.2014
  • lživé informace o dodání zboží neustálé oddalování termínu naskladnění naprostá nekomunikace ignorování emailů nedovolatelná zákaznická linka zboží jsem neobdržela, peníze mi dosud nevrátili!
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Objednávka ze dne 4.12.2013 mi nebyla vůbec doručena, termín dodání celkem šestkrát přesunut a to vždy až v den, když již zboží mělo být připraveno k vyzvednutí. Naprostá nekomunikace se zákazníkem, na celkem devět emailů jsem nedostala jedinou odpověď, za zpoplatněnou linku na kterou se takřka nedá dovolat jsem vyhodila celkem 120 Kč a teprve poté, co jsem udělala humbuk, mi bylo sděleno že mi peníze vrátí, jelikož objednávka evidentně přijde bůhví kdy. Nicméně už je to více než tři týdny a já, světe div se, peníze stále nemám. A na emaily tradičně NIKDO neodpovídá. ČOIku na vás, vy zloději!

  • lživé informace o dodání zboží neustálé oddalování termínu naskladnění naprostá nekomunikace ignorování emailů nedovolatelná zákaznická linka zboží jsem neobdržela, peníze mi dosud nevrátili!

Neznámý

05.01.2014
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
100%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
100%

Výborně

Josef

03.01.2014
  • vstřícné jednání návrat tam, kde jsem minule nakoupil bez problémů
  • nic
Celkové hodnocení
93.4%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
100%

Doporučuji všem

  • vstřícné jednání návrat tam, kde jsem minule nakoupil bez problémů
  • nic
Ohodnoťte *
Komfort nakupování
Zákaznický servis
Včasné doručení
* Váš e-mail je potřeba pro ověření recenze