Mall.cz

Celkové hodnocení

53% 459x

2.9 Komfort nakupování

2.1 Zákaznický servis

2.5 Včasné dodání

459 uživatelských recenzí

Platební metody

Platební karty: MasterCard, VISA

Bankovni převod: Ano

Ebanka: Ano

Úvěry: Ne

Splátky: Ano

Hotovost: Ano

Ostatní: PaySec

Doprava

Doprava zdarma při objednávce nad 1 000 Kč

Pobočky

  • : Praha 7, Dělnická 12, 17000
  • : Brno, Bašty 416/8, 60200
  • : Praha-Horní Počernice, Do Čertous 2658/1, 19300

Uživatelské recenze Mall.cz

Neznámý

03.08.2018
  • -Komfort nakupování -Rychlé dodání zboží
  • -Katastrofální zákaznický servis -Totální nezájem a obstrukce při reklamaci.
Celkové hodnocení
66.6%
Komfort nakupování
80%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
100%

Zahradní lavička dodána s návodem na montáž, ale chyběly příslušné šrouby, matky a podložky. Kompletní nezájem a obstrukce při reklamaci. Zoufalá komunikace. Nakupte jinde.

  • -Komfort nakupování -Rychlé dodání zboží
  • -Katastrofální zákaznický servis -Totální nezájem a obstrukce při reklamaci.

Marie

03.08.2018
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
100%
Zákaznícký servis
100%
Včasné doručení
100%

Na obchod je spolehnutí. A to je podstata věci. Po všech stránkách, si na obchod nemohu stěžovat.

robert grassl

19.07.2018
Celkové hodnocení
46.6%
Komfort nakupování
100%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

dobry den, do dnes jsme byly spokojene ale objednavka 102992366 to opravdu zmenila. zbozi nebylo nikdy predan na rozvoz a po reklamace nam bylo zdeleno at si jeste jednou objedname. to urcite nebudeme delat. s pozdravem robert grassl

Zuzík

10.07.2018
  • -skoro žádná komunikace -jen sliby na zákaznickém centru že se ještě ten den ozvou
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

1.7.2018 jsem si objednala sekačku,zaplatila jsem převodem.Napsali,že dodání bude 4.-9.7..7. od 5.30 do 18.00hod jsem byla v práci.mezitím od PPl přišla SMS že mi budou zásilku doručovat,jelikož jsem počítala s 4.7. přečetla jsem až večer.Jdu na sledování zásilky a čumím.Zásilka prý doručena a objednávka uzavřena.do 10.7 napsáno cca 20 emailů,žádná odpověď,na zákaznickém centru mě sice vyslechli a pokaždé slíbili,že ještě ten den se ozvou,ale nic.To samé PPL-mrtvý brouci!!!!nemáým ani sekačku ani peníze

  • -skoro žádná komunikace -jen sliby na zákaznickém centru že se ještě ten den ozvou

Vlada S

21.06.2018
  • nemají zboží o kterém tvrdí, že je skladem
Celkové hodnocení
20%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

lžou o stavu zboží, uvádějí že je skladem a přitom ho vůbec nemají. Objednal jsem si telefon ( byl skladem ) , zaplatil jsem online . Zboží mělo dorazit ve čtvrtek nebo pátek, pak se to změnilo na pátek nebo pondělí a po dvou dnech mi přišel email, že telefon není skladem a objednávku ruší. Teď čekám na peníze, abych si mohl telefon koupit tam, kde ho doopravdy mají. Rozhodně tento obchod NEDOPORUČUJI !!!

  • nemají zboží o kterém tvrdí, že je skladem

Petr

12.06.2018
  • Pokud chcete něco koupit, tak jinde
  • Vsechno
Celkové hodnocení
40%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
40%
Včasné doručení
20%

Už nikdy víc

  • Pokud chcete něco koupit, tak jinde
  • Vsechno

Neznámý

11.06.2018
  • Špatná komunikace, tragická doprava
Celkové hodnocení
33.4%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
20%
Včasné doručení
20%

Objednáno již před dvěma týdny, poprvé byla zásilka prý poškozená při přepravě, asi až po týdnu poslali zboží znovu. Dodnes nedorazilo, problémy ze strany přepravce, který se vůbec neobtěžuje s tím dát vědět, kdy bude zboží doručovat, po mnoha telefonátech dopravci nic nevyřešeno. Telefonická podpora Mallu svoji neschopnost schovává za aroganci. Nebyla to moje první špatná zkušenost s Mall.cz, ale rozhodně poslední, od nich už nic objednávat nebudu, nestojí mi to za to.

  • Špatná komunikace, tragická doprava

Pistoleros

31.05.2018
  • Raději se tomuto obchodu vyhněte a to bude to nejlepší PRO
  • Katastrofální dodržování termínu dodání. Zřejmě mají problémy s dopravci, nebo ser... na zákazníka.
Celkové hodnocení
40%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
40%
Včasné doručení
20%

Když to bylo ještě tzv. Bílé zboží.cz tak to bylo fajn. Teď je to o nervy.

  • Raději se tomuto obchodu vyhněte a to bude to nejlepší PRO
  • Katastrofální dodržování termínu dodání. Zřejmě mají problémy s dopravci, nebo ser... na zákazníka.

Alena R.

17.05.2018
  • Přehledný a uživatelsky vstřícný web.
  • Katastrofální doprava - ani po obdržených sms a následných telefonátech nedorazili, ze strany dopravce absolutní nezájem, střídání lidí na jejich zákaznické podpoře, takže večerní dohoda už ráno neplatí; ze strany Mallu nabídka kompenzace v podobě slevy na další nákup v hodnotě 200Kč (vzniklé náklady: přinejmenším ty dva dny dovolené - a to tu ještě nebyli a možná tedy není všem dnům konec; komplikace v zaměstnání a s odjezdem na zaplacený zájezd...); pracovník zákaznické podpory Mall.cz korektní, ale překvapen mým očekáváním, že by situaci měl řešit s dopravcem on, protože je to jejich smluvní partner; dopravce mi jako řešení situace doporučil odstoupit od smlouvy s prodejcem.
Celkové hodnocení
40%
Komfort nakupování
60%
Zákaznícký servis
40%
Včasné doručení
20%

Poukázku pravděpodobně nevyužiji.

  • Přehledný a uživatelsky vstřícný web.
  • Katastrofální doprava - ani po obdržených sms a následných telefonátech nedorazili, ze strany dopravce absolutní nezájem, střídání lidí na jejich zákaznické podpoře, takže večerní dohoda už ráno neplatí; ze strany Mallu nabídka kompenzace v podobě slevy na další nákup v hodnotě 200Kč (vzniklé náklady: přinejmenším ty dva dny dovolené - a to tu ještě nebyli a možná tedy není všem dnům konec; komplikace v zaměstnání a s odjezdem na zaplacený zájezd...); pracovník zákaznické podpory Mall.cz korektní, ale překvapen mým očekáváním, že by situaci měl řešit s dopravcem on, protože je to jejich smluvní partner; dopravce mi jako řešení situace doporučil odstoupit od smlouvy s prodejcem.

Michal S.

16.05.2018
  • Žádné, Mall.cz nikdy více.
  • Po 5 emailu a po několikáte změně dodání zboží v hodnotě cca 7000 kč. Jsem na konec stornoval objednávku výmluvy že se čeká na naskladnění koho to zajíma !!!! Emaily mám uložené kdyby někdo nevěřil..
Celkové hodnocení
33.4%
Komfort nakupování
20%
Zákaznícký servis
60%
Včasné doručení
20%

VYHNĚTE SE NÁKUPU NA MALL.CZ UŠETŘÍTE ČAS,NERVY A PENÍZE !!!!!!!!!!!

  • Žádné, Mall.cz nikdy více.
  • Po 5 emailu a po několikáte změně dodání zboží v hodnotě cca 7000 kč. Jsem na konec stornoval objednávku výmluvy že se čeká na naskladnění koho to zajíma !!!! Emaily mám uložené kdyby někdo nevěřil..
Ohodnoťte *
Komfort nakupování
Zákaznický servis
Včasné doručení
* Váš e-mail je potřeba pro ověření recenze