M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN
M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN

TOP 10 M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN

80%
od 118 Kč
Tenderizer GURMÁN - strojek pro křehké a jemné maso. Návod na sestavení strojku v obrazové příloze. Postup pro práci s tenderizerem: Plátek masa uřízneme vždy vyšší, pokapeme olejem a okořeníme. Doporučujeme použít koření Kotányi na vepřové nebo hovězí pečeně. Strojek uchopíme oběma rukama a mírně vtlačujeme do masa. Ostré nože prořezávají a zkracují vlákna, koření zasekávají dovnitř masa, kde zanechávají "komůrky", v kterých se usazuje šťáva.…
Kosikdomu.cz Spolehlivý eshop
Za dopravu 94 Kč Skladem
122 Kč Do eshopu

Parametry produktu

Klíčové vlastnosti

Název produktu: M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN
Výrobce: M.A.T.
Minimální cena: 118 Kč
Maximální cena: 185 Kč
Ušetříte až: 67 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4,00 bodů z 5
Hodnocení:
4

Popis produktu

Tenderizer GURMÁN - strojek pro křehké a jemné maso. Návod na sestavení strojku v obrazové příloze. Postup pro práci s tenderizerem: Plátek masa uřízneme vždy vyšší, pokapeme olejem a okořeníme. Doporučujeme použít koření Kotányi na vepřové nebo hovězí pečeně. Strojek uchopíme oběma rukama a mírně vtlačujeme do masa. Ostré nože prořezávají a zkracují vlákna, koření zasekávají dovnitř masa, kde zanechávají "komůrky", v kterých se usazuje šťáva. Maso tak zůstává jemné ,křehké a plné šťávy. Strojkem přejedem podélně a příčně. Druhou stranu naplátkovaného masa již nekořeníme a stejným způsobem zpracujeme. Takto zpracujeme všechny druhy mas. Hovězí maso na plátky či na guláš, vepřové, králičí, kuřecí, krůtí i pro přípravu čínských jídel. Recept pro milovníky grilování:Silnější plátek vepřové krkovice z jedné strany nakořeníme (opět doporučuji směsi KOTANYI)a oběma rukama dle návodu orazítkujeme. Otočíme. Z druhé strany maso orazítkujeme a použijeme třítko na česnek s kterým si připravíme nejjemnější česnekovou kašičku.Česnekem maso potřeme,česnek se dostává do prořezaných komůrek.Každý má jistě svojí vyzkoušenou marinádu, ale zkuste takto upravené maso potřít majonézou.Dejte do mikrotenového sáčku vložte do menší nádoby a maso zatěžkejte,třeba lahví od vína.Věřte, že 6 hodin stačí. Maso vyndáte, setřete majonézu a dejte na gril. Z alobalu udělejte střížkupřihnutím alobalu cirka 15 cm vysokou, tím zvýšíte teplotu grilování.Při čištění strojku stlačíme pohyblivou část a celý vnitřek vyjmeme. Opláchneme běžnými saponátovými prostředky.Návod na rozebrání a sestavení strojku najdete v obrazové příloze.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Přidejte svůj názor a pomozte tak ostatním s nakupováním

Přidat recenzi

Přidejte svůj názor

Ohodnoťte *
* Váš e-mail je potřeba pro ověření recenze