Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské spotřebiče » Srovnání cen M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN

Kuchyňské spotřebiče

M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN

Hodnocení: 1x
  • 4

Tenderizer GURMÁN - strojek pro křehké a jemné maso. Návod na sestavení strojku v obrazové příloze. Postup pro práci s tenderizerem: Plátek masa uřízneme vždy vyšší, pokapeme olejem a okořeníme. Doporučujeme použít koření Kotányi na vepřové nebo hovězí pečeně. Strojek uchopíme oběma rukama a mírně vtlačujeme do masa. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.33

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN

Kategorie Kuchyňské spotřebiče
Výrobce M.A.T.
Nejnižší cena 94 Kč

... a dál?

Produkt M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Remoska GRAND R22

Remoska GRAND R22

od 2 222 Kč

Domo DO492BL

Domo DO492BL

od 991 Kč

Domo DO325VD

Domo DO325VD

od 1 090 Kč

BOSCH MSM 88190

BOSCH MSM 88190

od 2 383 Kč

Severin SA 2968

Severin SA 2968

od 870 Kč

Novinky z okolí


DOMO DO328IP

DOMO DO328IP

od 1 594 Kč

DOMO DO9142EK

DOMO DO9142EK

od 599 Kč

DOMO DO9176RK

DOMO DO9176RK

od 794 Kč

DOMO DO9173J

DOMO DO9173J

od 1 294 Kč

DOMO DO479K

DOMO DO479K

od 1 549 Kč

M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN - parametry

Název produktu: M.A.T. strojek na naklepávání masa GURMÁN
Výrobce: M.A.T.
Minimální cena: 94 Kč
Maximální cena: 120 Kč
Ušetríte až: 26 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Tenderizer GURMÁN - strojek pro křehké a jemné maso. Návod na sestavení strojku v obrazové příloze.

Postup pro práci s tenderizerem:

Plátek masa uřízneme vždy vyšší, pokapeme olejem a okořeníme. Doporučujeme použít koření Kotányi na vepřové nebo hovězí pečeně. Strojek uchopíme oběma rukama a mírně vtlačujeme do masa. Ostré nože prořezávají a zkracují vlákna, koření zasekávají dovnitř masa, kde zanechávají "komůrky", v kterých se usazuje šťáva. Maso tak zůstává jemné ,křehké a plné šťávy. Strojkem přejedem podélně a příčně. Druhou stranu naplátkovaného masa již nekořeníme a stejným způsobem zpracujeme. Takto zpracujeme všechny druhy mas. Hovězí maso na plátky či na guláš, vepřové, králičí, kuřecí, krůtí i pro přípravu čínských jídel.

Recept pro milovníky grilování:Silnější plátek vepřové krkovice z jedné strany nakořeníme (opět doporučuji směsi KOTANYI)a oběma rukama dle návodu orazítkujeme. Otočíme. Z druhé strany maso orazítkujeme a použijeme třítko na česnek s kterým si připravíme nejjemnější česnekovou kašičku.Česnekem maso potřeme,česnek se dostává do prořezaných komůrek.Každý má jistě svojí vyzkoušenou marinádu, ale zkuste takto upravené maso potřít majonézou.Dejte do mikrotenového sáčku vložte do menší nádoby a maso zatěžkejte,třeba lahví od vína.Věřte, že 6 hodin stačí. Maso vyndáte, setřete majonézu a dejte na gril. Z alobalu udělejte střížkupřihnutím alobalu cirka 15 cm vysokou, tím zvýšíte teplotu grilování.Při čištění strojku stlačíme pohyblivou část a celý vnitřek vyjmeme. Opláchneme běžnými saponátovými prostředky.Návod na rozebrání a sestavení strojku najdete v obrazové příloze.


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.