LG RC7055AH6M

Hodnocení: 51x
  • 3.72549

Jedna z mála sušiček, která dokáže dokonale vysušit prádlo i při nízké teplotě. Sušička LG RC7055AH6M totiž disponuje tepelným čerpadlem. Vyrovnává prádlo a omezuje jeho srážení. Buben s kapacitou 7 kg prádla má i zpětný chod, díky němuž nedochází k mačkání a krabacení prádla. V nabídce je celkem 14 programů. Sušička LG RC7055AH6M spadá do energetické kategorie A++ a výrazně šetří vaši peněženku díky úspornému provozu. ...a dál?

Recenze LG RC7055AH6M

Hana, 26. července 2016


PRO:   intuitivní ovládání
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jogurt, 8. prosince 2015


PRO:   spokojenost

super
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Robert, 1. srpna 2015


PRO:   usporny a tichy

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

zdenka .l, 26. února 2015


PRO:   se susickou jsem velmi spokojená prádlo je suché a krásne voní ,je nadychané nechápu proc jsme si jí nekoupily dříve protože nemáme balkon a nezehlím

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

NAVRATILOVA VLADKA, 14. února 2015


PRO:   dobrý den sice mám sušičku krátkou dobu ale opravdu jsem spokojená prádlo je lepší ručniky jsou měkké hodně věci nemusim žehlit tak mám vice času na rodinu a vnučku tak jí dávám 1 velká spokojenost a doufám že to bude na hodně dlouho tuto značku mám na sporáku a na pračce jsem stim spokojena akorát na sporáku je jedna vada když zapnu troubu tak na hoře mě zhasne 1 hořák s pozdravem Navratilova

Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Milan, 27. ledna 2015


PRO:   Vlastne ani nevim, jedina vyhoda snad jen to, ze nejsou v dome susaky s pradlem. Jinak zbytecny kram.
PROTI:   1. Strasne hlucne - ve vsech rezimech. AEG pracka je pri odstredovani daleko tissi nez toto pri beznem suseni.
  2. Pradlo ROZHODNE neni mozne skladat bez zehleni - snad jen spodni pradlo
  3. Pradlo ROZHODNE neni vonave, nadychane jen trosku.
  4. Tento typ ma sice odvod vody, ale pres specialni sadu, ktera neni soucasti a oficialni zastoupeni LG ji nedokaze dodat!
  5. Tento bod je diskutabilni/osobni - susicka snizila vlhkost vzduchu, ale pod uroven komfortu, takze pro lidi co maji vhkost diky suseni pradla na susacich akorat, tak po zakoupeni budou muset nasadit zvlhcovace.
  6. Pradlo musite ihned po ususeni vyndat, jinak zasmradne.
  7. Po kazdem susesni je plny filtr, takze se obavam dost drastickeho niceni pradla.

Hodnocení:
  • 2
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Štollová, 18. ledna 2015


PRO:   Odpadlo 90% žehlení = prostě paráda.
  Máme doma pejska a to co zachytí filtr je prostě neskutečné.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Šárka, 20. prosince 2014


PRO:   Po asi měsíčním studování sušiček jsem vybrala tuto.Ve své třídě A++ byla nejlepší.Musím říct že jsem vybrala dobře.Prádlo je vždy suché,voňavé a ručníky jsou krásně měkké.Už nikde nezavazí sušák prádla.
PROTI:   Zatím jsem na žádné nedostatky nepřišla.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

marek s., 13. prosince 2014


PRO:   Bezva sušička,prádlo je krásně suché a hebké.škoda,že jsme si ji nepořídili dřív.
PROTI:   Při sušení prádla,které má knoflíky,nebo zipy,je sušička hlučná,ale to asi každá...

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vendula, 29. listopadu 2014


PRO:   Sušička naplnila očekávání. Prádlo je suché do hodiny na jakýkoliv program, objemnější a hutnější materiály do hodiny a půl.
  Sušička má velký buben, prádlo se dobře vkládá i vytahuje.
  Oceňuji možnost uložit si oblíbený program, jelikož hodně peru plenky, které žehlím ještě za vlhka.
PROTI:   To platil asi pro všechny sušičky: rozhodně nelze prohlásit, že prádlo po vytažení ze sušičky poskládáme do skříně. Že se nemusí žehlit. Nemusí, ale vypadá to podle toho. Kdo má muže, který nosí košile, nebo žena košilové halenky, ten se toho žehlení nezbaví. Ostatně i u triček je to znát. Takže jásavé reakce z netu na skvělého pomocníka kvůli žehlení, které odpadlo, tak ty berte s rezervou. Nežehlím pouze dětské prádlo, které lze opravdu protřepat a vyhladit rukou při skládání. Na velkých kusech prádla je to pomačkání prostě znát.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.30769
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro LG RC7055AH6M

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.