LG RC 7055AP3Z

Hodnocení: 12x
  • 3.66667

Typ: volně stojící Provedení sušičky: kondenzační Spotřeba energie při sušení (kWh): 199 Energetická třída: A-50% Odhadovaná roční spotřeba energie (kWh): 1.24 Odhadované náklady sušení za 1 rok (Kč): 5 Odhadované náklady sušení za 5 let (Kč): 23 Odhadované náklady sušení za 10 let (Kč): 47 Odložený start: ANO ...a dál?

Recenze LG RC 7055AP3Z

Karel Novotný, 2. listopadu 2015


PRO:   Sušičku LG RC7055AP3Z jsme pořídili k pračce LG F74A8QDS, protože mají shodný - velmi vydařený design.
  Snímač vlhkosti prádla funguje spolehlivě, prádlo není ani přesušené ani vlhké.
  Prádlo je po sušení příjemné na dotek a je zbavené i chlupů od psa.
PROTI:   Vyšší cena, která se, jak doufáme, kromě kvality sušení, projeví i spolehlivostí.
  Je poměrně hlučná a trochu vibruje. Dokonce více než pračka. Nevíme, jestli je to normální.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ivo, 15. září 2015


PRO:   Pěkná,velká, tichá sušička.Dobře snímá vlhkost prádla a zkracuje dobu sušení.
  I přes vyšší cenu doporučuji.
PROTI:   Opačné otvíraní dveří v setu z pračkou.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

kacen, 19. dubna 2015


PRO:   Perfektni susicka jsem nadsena.Ma velky buben sviti uvnitr coz je super.Spousta programu na volbu suseni (eco susicka) novinka a dle meho nazoru 1 misto cena/ kvalita -koupeno v akci za 18 000 tisic.
  Velka uspora casu pri prani pradla.Doporucuji!

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana, 18. února 2015


PRO:   Nádherný design, jednoduché ovládání, prádlo max do čtyř hodin vyprané i usušené, nadýchané, více poznatků zatím nemám.
PROTI:   Sušička je hlučnější, ale nemám s čím porovnávat, asi je to normální. Všichni co sušičku doma mají mě ujišťovali, že po dosušení
  prádlo jen vyndán, složím a uložím do skříně, což v mém případě určitě možné není, prádlo je pomačkané a nelze ho hned nosit bez vyžehlení. Ale tento spotřebič je pro mě novinkou, možná je jen potřeba vychytat správný program...

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kudrnac, 1. února 2015


PRO:   Vynikajici - zcela splnuje ocekavani.
  * jednoduche ovladani
  * moznost odvodu vody primo do kanalizace
  * soucasti drzaky pro upevneni na pracku
  * osvetleni bubnu v pripade potreby
  * pradlo nacechra pohybem na obe strany
PROTI:   * kabel na elektriku nedosahuje az na zem v pripade umisteni na pracku
  * je kapku drazsi

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 19. prosince 2014


PRO:   - úžasný design
  - velká pomoc, zejm. v početných rodinách
  - prádlo je "vyžehlené", voňavé, nadýchané a zbavené prachu a žmolků
  - český panel
  - snadné ovládání
PROTI:   zatím jsem na nic nepřišla

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

KristaK, 28. září 2014


PRO:   Moje první sušička, takže nemám srovnání, snadné ovládání, v podstatě vše dle očekávání
PROTI:   Program do skříně nevysuší prádlo tak, aby skutečně mohlo jít do skříně, volím vždy bavlnu Extra suché a to je O.K.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Majkl, 10. června 2014


PRO:   Není co vytknout, super

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 0
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro LG RC 7055AP3Z

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.