Lenovo S860 cena od 0 Kč

Lenovo S860

Hodnocení: 12x
  • 3.91667

NESPOUTANÁ ENERGIE. AŽ 3 DNY NA BATERII.* SLEDUJTE VÍCE, ZVLÁDNĚTE VÍCE. Díky 5,3" HD displeji a stylovému hliníkovému krytu Lenovo S860 zaručeně upoutá pozornost. Neméně působivá je i jeho výdrž baterie, výkon čtyřjádrového procesoru a velká operační paměť 2 GB – záruka mimořádně vysokého výkonu po celý den. ...a dál?

      Dotykové  
      Z číny  

Recenze Lenovo S860

Přidáno: 27. února 2015

Michal , 22. února 2015


PRO:   Dlouhá vydrž baterie, fotoaparát, vzhled
PROTI:   Signál! Tam kde jiní ještě volají, ja už signál nemám! Pošlu přístroj na servis a snad s tím něco půjde udělat! V dnešní době je to opravdu nutnost být stále na příjmu!!

Pokud tedy bude síla signálu stejná jako u ostatních přístrojů, není to vůbec špatná volba!
Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr, 13. prosince 2014


PRO:   Baterie vydrží opravdu dlouho

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Mara, 28. listopadu 2014


PRO:   Se vším, vše bylo nad moje očekávání lidé na prodejně velice vztřícní, zboží jsem měl do pár dnů v ruce a hned jak jsem ho dostal do ruky tak jsem věděl že jsem si dobře vybral, a ta baterka je fakt znát.
PROTI:   NIC!!!!!!!!!!

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tonda Rašple, 27. listopadu 2014


PRO:   - ohromná výdrž baterie
  - možnost zmražení aplikací které běží na pozadí
  - ocelové pouzdro
  - dual sim

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

PoLi, 28. října 2014


PRO:   Kromě signálu operátora nemá chybu, doufám že Lenovo nezklame
PROTI:   Problémy se signálem operátora, ve volném prostředí ok , ale v budově slabý až vůbec žádný signál

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jendys(Petr.J), 19. října 2014


PRO:   Výborný display, poměr cena/výkon, slušný foťák, možnost dvě micro sim, kvalita provedení, celokovové tělo a hliníkový zadní kryt, skvělá baterie.
PROTI:   16GB úložný prostor a nemožnost rozšíření sd karet.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidáno: 28. listopadu 2012

techboard.cz, 28. října 2011

Kovové tělo, obří baterie a pěkný 5,3″ displej – to je Lenovo S860 za cenu kolem 7000 Kč. Jaké jsou ale jeho nevýhody? To se dozvíte v naší videorecenzi.

Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 4. srpna 2010

Přidat recenzi pro Lenovo S860

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.