Lenka Žák: Víme, co jíme
Lenka Žák: Víme, co jíme

Lenka Žák: Víme, co jíme

od 99,90 Kč
Kniha Víme, co jíme - Vědomé vaření ukazuje čtenářům jak je důležité vědět, co jíme. Autorka Lenka Žák, známá také jako Biolenka, nabízí čtenářům inspiraci, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Podle této kuchařky mohou vařit i lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný…
Alza.cz
Skladem
315 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Lenka Žák: Víme, co jíme
Minimální cena: 99,90 Kč
Maximální cena: 399 Kč
Ušetříte až: 299,10 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Kniha Víme, co jíme - Vědomé vaření ukazuje čtenářům jak je důležité vědět, co jíme. Autorka Lenka Žák, známá také jako Biolenka, nabízí čtenářům inspiraci, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Podle této kuchařky mohou vařit i lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po dezerty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví. V závěru knihy najdete i rozhovory s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.

Kniha Víme, co jíme - Vědomé vaření ukazuje čtenářům jak je důležité vědět, co jíme. Autorka Lenka Žák, známá také jako Biolenka, nabízí čtenářům inspiraci, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.

Podle této kuchařky mohou vařit i lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po dezerty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky.

Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví. V závěru knihy najdete i rozhovory s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.

Popis

Šestero vědomého přístupu k sobě samému a k přírodě:

  • Vím, co jím. Kdo plodiny vypěstoval, vyrobil, jak a kde. Jídlo bez chemie, které nacestovalo co nejméně kilometrů.
  • Beru zodpovědnost za své zdraví. Psychické i fyzické.
  • Šetřím peníze za nákup přebytečného jídla.
  • Beru ohled na Matku přírodu.
  • Lidi okolo sebe mohu inspirovat ke změně jedině změnou svého vlastního přístupu.
  • Žiji aktivní a tvůrčí život. Vím, jak vyvážit svou stravu. Jak ji upravit, abychom se cítili stále plni energie.
  • Úryvek z úvodu:

    "Jak to upravit, aby se to dalo jíst...?"

    "Jak dlouho se s tím budu vařit...?"

    "To není možné takhle jíst, když mám takovou a takovou práci a životní styl..."

    A právě tahle kuchařka přináší odpovědi. Je laskavá, nikam nikoho netlačí a ukazuje, jak jednoduše připravit jídlo, které nám nejen bude chutnat, ale osvěží i tělo a mysl. Geniální mi připadá specialita této kucha

    Recenze

    Celkové hodnocení

    0
    0%
    5
    0x
    4
    0x
    3
    0x
    2
    0x
    1
    0x

    Váš názor nás zajímá!

    Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.