KRUPS KP1208

Hodnocení: 1x
  • 3.5

KAPSULOVÉ, ESPRESSO NESCAFÉ, DOLCE GUSTO MINI ME . POPIS: . Uniká,tny dizajn . 15 bar tlak čerpadla: s automatickou regulá,ciu tlaku pre optimá,lne vý,sledky a perfektnú, mliečnu penu . Automatická, kontrola vá,hy . ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Recenze KRUPS KP1208

Jana, 19. srpna 2016


PRO:   Celkově spokojenost, až na poznámku níže
PROTI:   Vcelku nemilé překvapení byla barevnost desginu, objednala jsem si šedo-černé provedení (záměrně jsme si nevybrala červené, protože se mi nehodí) a po vybalení z krabice jsem zjistila, že přívodní šňůra je, nechápu proč, svítivě červená :-(. Jelikož jsem výrobek objednávala na internetu (kde to nebylo vidět, fotky byly zjevně nedostatečné), už jsem to neřešila, ale kdybych to viděla v krámě, nekoupila bych si to

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Iva, 11. srpna 2016


PRO:   Se vším

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jaroslava Kovárnavá, 18. ledna 2016


PRO:   Ochota a příjemný přístup prodávající. Možnost využití platby kartou I BOD.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

V.H., 17. ledna 2016


PRO:   Rychlost přípravy kávy a možnost nastavení množství nápoje.
PROTI:   Bohužel po pěti dnech používání přestal přístroj ohřívat vodu, takže je na reklamaci :-(

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

čert, 8. ledna 2016


PRO:   kávovar je skvělý a bez problémů
  nemám žádné připomínky
PROTI:   cena kapslí je dost vysoká, takže kávička nebude tak často

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kristýna Kelichová, 7. ledna 2016


PRO:   Zatím vše v pořádku, spokojenost! :) Výhoda nastavení přesného množství vody a vypnutí, nemusí se hlídat!! Což je SUPER!! :)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Filip, 6. ledna 2016


PRO:   Výborný pomocník pro přípravu různých druhů kávy a jiných teplých (i studených - zatím nevyzkoušeno) nápojů. Jednoduchá obsluha i údržba. Výhodou je nastavení množství vody pro přípravu daného nápoje (nemusí se dodržovat, občas si z kapsle pro espresso dělám i větší množství, než je uváděno - na chuti není znát). Původně jsem vybral tento přístroj s volbou množství vody na přípravu kávy, abych nemusel u přístroje stát, ale stejně u něj většinou stojím, protože je příprava nápoje celkem rychlá :-) a u některých nápojů musíte vyměnit mléčnou za kávovou kapsli (pokud se nápoj připravuje ze dvou kapslí - např. mléčné a kávové).
  Při nákupu v akci jsme obdrželi i 3 balení kapslí espresso. Součástí balení přístroje je i 6 kapslí pro ochutnání různých druhů nápoje (4 nápoje).
PROTI:   Nic zásadního.
  Zajímavá je volba červené barvy pro přívodní kabel, nakonec jsem si zvykl a nepřipadá mi to tak špatné, jen Vás to na první pohled překvapí. Cena kapslí - při porovnání s jinými výrobci je to však srovnatelné, přístroj používáme o víkendech a pro návštěvy (pro tento účel jsme ho také zakoupili), takže to celkem jde.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

alemi, 3. ledna 2016


PRO:   Používám jen krátce, káva je chutná, oceňujeme hlavně jednoduché ovládání a údržbu. Zatím velká spokojenost. Děkujeme za obeznámení s výrobkem a ochotu obsluhujícího personálu.
PROTI:   Zatím nic.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

milan, 3. ledna 2016


PRO:   provedení výrobku, dílenské zpracování
  velmi rychlá příprava nápojů
  příjemná obsluha
  malé rozměry, vhodné do každé kuchyně
PROTI:   nemám žádné negativní poznatky

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michaela D., 2. ledna 2016


PRO:   Rychlost, jednoduchost, velmi chutná káva.
PROTI:   červený kabel

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Domča, 2. ledna 2016


PRO:   Dobrá káva, jednoduchá práce, hezky vypadá ani ten červený kabel mi moc nevadí :)
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Šárka, 30. prosince 2015


PRO:   Parametry cena/výkon velmi dobrý, obsluha jednoduchá. Přesto že jsem invalidní a mám k dispozici jenom jednu ruku, obsluhu zvládám.
PROTI:   Příliš krátká přívodní šňůra a argument, aby se o ní nezakoplo je lichý, protože se musí nastavit a zakopne se o ní ještě snáze. A proč k šedivému kávovaru červená šňůra?

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ilona Miklankova, 27. prosince 2015


PRO:   Velmi příjemný personál ochotný milí super

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý, 1. dubna 2015


PRO:   Jednoduché ovládání, rychlá obsluha
PROTI:   červená šnůra u černého kávovaru - nedomyšlené

OK
Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nick, 28. ledna 2015


PRO:   Chut kapsli, zatím všechny variace kvalitni a dobre.
PROTI:   Často zasekava při vyndavani kapsle (musí se nasilim dotlačit nahoru aby sel suplicek s kapsli vyndat)

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Danda, 29. prosince 2014


PRO:   Jednoduché ovládání
  Minimální údržba a čistění

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Blanka Kumpoldtová, 10. května 2014


PRO:   se vším
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

petstry, 3. dubna 2014


PRO:   Velmi dobrý, jsem s ním velice spokojena.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Blanka Jatičová, 28. prosince 2013


PRO:   jednoduché ovládání, rychlost

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Věra, 27. prosince 2013


PRO:   Jednoduchá obsluha.
PROTI:   Drahé kapsle.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.52442
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro KRUPS KP1208

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.