Celkové hodnocení

98% 227x

1.9 Komfort nakupování

1.6 Zákaznický servis

1.9 Včasné dodání

227 uživatelských recenzí

Kontakty

Web: www.konzoleahry.cz

Telefon: 605579645

Platební metody

Platební karty: Visa, MasterCard

Bankovni převod: Ano

Ebanka: Ne

Úvěry: Ne

Splátky: Ano

Hotovost: Ne

Ostatní: Dobírkou, PayPal

Doprava

Objednejte do 18:00 ve všední den a zboží Vám doručíme již další pracovní den. Cena (bez dobírky) od 49,-

Pobočky

  • Kamenná prodejna: Plzeň, Dopravní 1218/2a, 31800

Uživatelské recenze Konzole a hry

Konzolista

01.09.2020
  • Skvěle zabalený balíček. Vše jak má být, obsah souhlasí a vše stoprocentně funkční. K nákupu dostanete i dárek. Dodání do druhého dne
  • Silné zdražení, ještě před nedávnem si člověk mohl (dejme tomu) PlayStation 1 koupit za 999 Kč, jenže dnes za cca 2000 Kč. Malý sortiment konzolí (chápu, je to jen bazar) hry také nic moc. Ale kromě zdražení nemám co vytknout
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
100%
Zákaznícký servis
5%
Včasné doručení
100%

Pokud najdu nějakou cenově přijatelnou konzoli, či jen něco ke konzoli (hru, ovladač atd...) Určitě s radostí koupím, ale cenově už do není jako to bývalo. Už jsem si tam koupil 3 konzole a vše OK, jen ta cena je až moc. tak či tak přeji hodně úspěchů v podnikání, řeknu i známým aby u vás nakupovali.

  • Skvěle zabalený balíček. Vše jak má být, obsah souhlasí a vše stoprocentně funkční. K nákupu dostanete i dárek. Dodání do druhého dne
  • Silné zdražení, ještě před nedávnem si člověk mohl (dejme tomu) PlayStation 1 koupit za 999 Kč, jenže dnes za cca 2000 Kč. Malý sortiment konzolí (chápu, je to jen bazar) hry také nic moc. Ale kromě zdražení nemám co vytknout

13.12.2019
  • vzhľad obchodu
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

  • vzhľad obchodu

13.12.2019
  • Nic
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

  • Nic

10.12.2019
  • vzdy sezenu co shanim,za prijatelnou cenu. Taky je fajn,ze jsou CD znovu balena do folie
  • Docela me zklamalo ,ze obchod nenabizi nejaky vernstni program.Nakupuji u konzoleahry.cz skoro 2 roky,jsem verny zakaznik...
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

  • vzdy sezenu co shanim,za prijatelnou cenu. Taky je fajn,ze jsou CD znovu balena do folie
  • Docela me zklamalo ,ze obchod nenabizi nejaky vernstni program.Nakupuji u konzoleahry.cz skoro 2 roky,jsem verny zakaznik...

petr

09.12.2019
  • rychlost vyřízení,dostupnost zboží.
Celkové hodnocení
93.4%
Komfort nakupování
100%
Zákaznícký servis
4%
Včasné doručení
100%

ano

  • rychlost vyřízení,dostupnost zboží.

06.12.2019
  • ok
  • nie
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

  • ok
  • nie

05.12.2019
  • V tej obchode som nasiel najlacnejsie co som hladal
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

  • V tej obchode som nasiel najlacnejsie co som hladal

01.12.2019
  • Příjemná obsluha
  • Nevím o ničem
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

  • Příjemná obsluha
  • Nevím o ničem

28.11.2019
  • Vše bylo přehledné
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
100%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
100%

  • Vše bylo přehledné

28.11.2019
  • Obchod mě rozhodně potěšil - dostupností zboží, které už nebylo nikde jinde k nalezení -rychlou komunikací - rychlým termínem dodání
  • V žádném případě, obchod mohu jen doporučit!
Celkové hodnocení
100%
Komfort nakupování
0%
Zákaznícký servis
0%
Včasné doručení
0%

  • Obchod mě rozhodně potěšil - dostupností zboží, které už nebylo nikde jinde k nalezení -rychlou komunikací - rychlým termínem dodání
  • V žádném případě, obchod mohu jen doporučit!