Jitka Vodáková: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů
Jitka Vodáková: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů

Jitka Vodáková: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů

od 285 Kč
To, že příroda, stejně tak jako láska, jsou mocné čarodějky, se všeobecně ví, protože s oběma fenomény se každý z nás v životě nejednou setkal. Poznat ale člověka, který v sobě spojuje lásku k přírodě a dar přemýšlet a pohlížet na ni z nejrůznějších úhlů a v různých souvislostech, je fascinující a velmi obohacující. Takových lidí je skutku málo. Jedním z nich je ovšem Václav Větvička, botanik a popularizátor vědy. A když je dotyčný navíc ochoten…
Dobre-knihy.cz
Za dopravu 57 Kč Skladem
285 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Jitka Vodáková: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů
Minimální cena: 285 Kč
Maximální cena: 309 Kč
Ušetříte až: 24 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

To, že příroda, stejně tak jako láska, jsou mocné čarodějky, se všeobecně ví, protože s oběma fenomény se každý z nás v životě nejednou setkal. Poznat ale člověka, který v sobě spojuje lásku k přírodě a dar přemýšlet a pohlížet na ni z nejrůznějších úhlů a v různých souvislostech, je fascinující a velmi obohacující. Takových lidí je skutku málo. Jedním z nich je ovšem Václav Větvička, botanik a popularizátor vědy. A když je dotyčný navíc ochoten se rozdělit o vše, co do sebe v životě vstřebal a o co cestou zakopl, může vzniknout knížka, kterou držíte v ruce. Větvičkovy fejetony (on by jistě řekl podčárníky) spojuje jedno – vášeň k řemeslu a touha se o všechno krásné a zajímavé podělit s každým, kdo má duši. Nejenže vás autor provede přírodou od jara do zimy, ale přinese vám také hromadu zajímavých informací i o té nejmenší rostlince, o níž jste třeba až doteď neměli ani potuchy. Je nade vší pochybnost, že je to kniha, která pohladí. Publikace: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů - kolektiv. V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele. Publikace: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů - kolektiv.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.