Srovnání cen » Obchody » KočárkyNEC - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.19608
(51x)

KočárkyNEC

N E C spol. s r.o.        Certifikovaný e-shop

Internetový obchod KočárkyNEC

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií hračky, stavebnice, společenské hry nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. E-shop KočárkyNEC má v nabídce 1 650 produktů, z toho 0 s dopravou zdarma a 83 za výprodejové ceny. Patříte k náročným zákazníkům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si hodnocení ostatních, internetový obchod KočárkyNEC jich nabízí hned 52, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v KočárkyNEC, nebudete litovat!

Začít nakupovat v KočárkyNEC

Do obchodu »

Filtrovat:

Uživatelské recenze KočárkyNEC

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Jiřina Krátká , 7.10.2019


PRO:
  • Velmi příjemné jednání,rychlá dostupnost zboží,musím pochválit,že mi bylo umožněno zaplatit dobírkou i když byla upřednostňována platba přes účet,jsem spokojená jak s kvalitou,tak i s tím,jak bylo perfektně zboží zabalené!Moc jsem spokojená a budu chválit dál!!
PROTI:
  • Není nic k vytknutí...perfektní!

Má pochvala patří právem tomuto obchodu,jsem velmi spokojená,jak s jednáním,tak tím,že mi vyšli vstříc tím,že jsem nemusela jet do města abych zaplatila přes účet,ale dobírkou i když částka nebyla zas tak horentní..perfektní zboží,bytelné a obdivuhodně pečlivě zabalené!Budu předávat mou spokojenost dál,což jsem už učinila a myslím si,že i další zákaznice budou spokojené jako jsem spokojená já!Moc Vám přeji,aby Váš obchod jen vzkvétal,je to přece pro naše děti a to,že se někomu zdá,že je to drahé,ať zkusí porovnat s ostatním zbožím v jiných prodejnách a nesetkají se tam s takovou ochotou ani kvalitou!Moc Vám děkuji!!Přeji Vám mnoho úspěchů.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu KočárkyNEC

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Lucie , 5.10.2019


PRO:
  • Skvělá nabídka, velký výběr zboží, víc než příznivé ceny, příjemná komunikace a rychlé dodání, príma akce na kočárky

Nakupovala jsem v tomto obchodě již několikrát a vždycky jsem se setkala s příjemným jednáním a velmi rychlým, profesionálním, přístupem. Zboží mi bylo doručeno následující den po objednávce, pečlivě zabalené a v pořádku. Pakliže chcete jistotu, že zboží za super cenu vám domů dorazí během pár dní a v naprostém pořádku, mohu vám tento obchod jen doporučit.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Láďa B. , 3.10.2019


Hračka super, přišla nepoškozená, s dokladem, dobře zabalená, přesně podle popisu, jak jsem si přál, takže za mě dobrý, doporučuju

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Anna , 5.9.2019


PRO:
  • Potřebovala jsem vyřešit kočár pro 3 děti - roční a dvojčata.
  • Toto byl jedniný eshop, ve kterém jsem se dočkala jiné odpovědi, než že kočárek už není v nabídce, popř. žádné odpovědi.
  • Hned na začátku jsem byla upozorněna na to, že dodací lhůta kočárku je delší a abych s objednávkou nečekala moc dlouho. Kočár přišel měsíc před porodem, takže jsem se nemusela stresovat, kam vlastně děti poskládám:-)
  • Bezroblémová reklamace koše u kočárku.
  • Bezvadná komunikace přes e-mail.

Eshop rozhodně doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Věra , 22.8.2019


PRO:
  • Stránky tohoto obchodu jsou přehledné.Nakupovala jsem poprvé a určitě bych to zopakovala.Zboží dorazilo,tak jak mi řekli a ve 100% stavu.Určitě bych tento obchod všem doporučila.Je spolehlivý.
  • Velice rychlá reakce na objednávku, naprosto perfektní komunikace s obchodem, zboží perfektně zabalené.
  • Pokud si chcete vybrat zboží za dobrou cenu a mít ho rychle doma, nakupujte v internetovém obchodě kocarkynec.com
  • Bezchybný obchod. Děkuji.
PROTI:
  • Žádné

Rychlá dostupnost zboží, dobré ceny, velký výběr zboží

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Pavla , 14.8.2019


Jsem spokojená a děkuji za rychlé vyřízení objednávky.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Uraka84 , 13.8.2019


PRO:
  • Bleskurychlé vyřízení objednávky a doručení zboží
  • Výběr velkého množství zboží za nejnižší cenu na trhu

Výběr zboží v obchodě je pestrý a rozmanitý. Kdo hledá dárek pro miminko či batole si zajisté vybere i z různých cenových kategorií.Moje první zkušenost s obchodem byla ta nejlepší, jakou jsem za období svého nakupování přes interner zažila. Do dvou pracovních dnů od zaplacení jsem měla krásné houpadlo pro vnučku doma.Všem zákazníkům tento obchod vřele doporučuji pro rychlost a spolehlivost s jakou vyřizují objednávky.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Bořek K. , 5.8.2019


Za sebe můžu vyjádřit svou zkušenost s tímto obchodem jako velmi dobrou. Mají skutečně široký výběr zboží nejen na e-shopu, ale i přímo v kamenném obchodě, takže se člověk nemusí bát, že bude čekat na dodávku týdny. Na komunikaci si taky nemůžu stěžovat, ať už e-mailem nebo telefonicky. Už jsem taky zažil, že jsem si někde něco objednal a po delší době jsem si náhodou vzpomněl, že se nějak dlouho nic neděje – u téhle firmy to ale nebylo. Určitě musím ocenit spolehlivost a dobrou komunikaci.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Olga Š. , 3.8.2019


PRO:
  • Velký výběr
  • Nízké ceny
  • Rychlost zaslání zboží
  • Dobrá a příjemná komunikace
  • Kvalitní zboží
  • Poradí což je dnes vzácnost

Doporučuji VELMI.Nakuji na internetu často a vybrala jsem si tento e shop správně. Mají super přehledné www. stránky a i servis.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Anna , 2.8.2019


rychlost, bezproblémovost obchodu, zboží odpovídalo popisu, dorazilo v pořádku, spokojenost na naší straně

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Viki Z. , 2.8.2019


PRO:
  • Tento obchod udělal naprosté maximum, abymá holčička měla hned druhý den po mojí objednávce krásné narozeniny a za to jim petří můj veliký DÍK!!!!

V tomto obchodě jsem nakoupila poprvé, díky vyhledávači na internetu, měli nejlepší cenu.Vřele obchod budu doporučovat!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Lubomíra , 31.7.2019


PRO:
  • široký sortiment
  • přehlednost

Dostala jsem z tohoto obchodu kočár a potřebovala jsem k němu dokoupit nějaké věci, tak jsem kontaktovala obchůdek i já, ale jen telefonicky. Prodavačky byly vždy velmi vstřícné a ochotné, každý dotaz zodpověděly a také dobře poradily. Vše bylo k mé plné spokojenosti, proto bych klidně doporučila tento obchůdek i dalším.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Vanessa , 23.7.2019


objednávka mi přišla včera a v pořádku, klasický obchod bez problemu, nemám výhrady

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Maruška I. , 15.7.2019


PRO:
  • Rychlé a profesionální jednání, dobré ceny...
PROTI:
  • Zatím si nemůžu na nic stěžovat.

Nemám co vytknout, prozatím jsem naprosto spokojena. Velice se mi líbí ochota tohoto e-shopu. Během chvíle byla má objednávka vyřešena. 100% doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Milada H. , 14.7.2019


Po rozbaleni vypada dobre, jeste nemam odzkouseno, ale prislo rychleji nez jsem cekala. Myslim ze s tim nebude problem.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Blanka , 7.7.2019


PRO:
  • velký výběr
  • ochota
  • rychlost
PROTI:
  • nevím co napsat

Byla jsem jak s výběrem tak i rychlostí tohoto e-shopu spokojená. Zboží přišlo v pořádku, řádně probalené, plně odpovídalo popisu a obrázku z nabídky. Ráda se na tento e-obchod opět v budoucnu obrátím. Díky !

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Irena I. , 3.7.2019


PRO:
  • jsem spokojená, není co vytknout,
  • co jsem objednala, to jsem velmi rychle dostala

Přes tento e-shop jsem kupovala kočárek, postýlku a další věci pro mou malou dcerku. Ceny i poštové mi přišlo v porovnání s ostatními nabídkami slušné.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jiřina , 29.6.2019


PRO:
  • rychlé dodání
  • super výběr
  • slušné ceny
PROTI:
  • nemám co vytknout

Jsem ráda, že se mohu zařadit mezi spokojené zákazníky tohoto e-shopu. Zboží mi bylo dodané v krátkém čase, skvěle probaleno. Já mohu napsat jen to, že jsem ve všech ohledech velmi spokojená.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Alena , 26.6.2019


PRO:
  • Ochotně mi poradily a zboží rychle dodali.
  • Zboží mi přišlo dobře zabaleno i když bylo křehké.
  • Mají velmi dobré ceny.

Tento e shop mohu jen doporučit.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Orl71 , 25.6.2019


PRO:
  • Rychlost, dobra komunikace se zakaznikem
  • Naprosto profesionální přístup, komunikace probíhala na špičkové úrovni a rychle.
  • Všichni v obchodě byli maximálně vstřícní a ochotní.
  • Dodání v terminu co slibili dodrželi .
  • Velmi nizké ceny a navíc nám poskytli slevu.
  • Velmi dobrá přehlednost www. stránek
  • Doporučujeme.
PROTI:
  • NIC

Nakupujeme na internetu již více let a velmi mile nás tento e shop překvapil svoji širokou nabídkou levného zboží, hraček, kočárků, dětských potřeb a skla. Dárek v tomoto e shopu najde každý od batolate po dospělého. Široký výbě a navíc přesvědčili jsme se SKLADEM má opravdu tento obchod.Zboží v super ceně rychle dodají a hlavně je dobře zabaleno což je velmi důležité a malokterý e shop na toto dbá. E shop www.kocarkynec.com určitě všem DOPORUČUJEME.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Předchozí 1 2 3 Další

Přidat recenzi pro KočárkyNEC

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.