Kenwood SB 055 Smoothie 2GO

Hodnocení: 13x
  • 3.38462

Stravovat se zdravě není jednoduché. Vybrat ty správné potraviny, správně je připravit a sníst je v přesně určený čas...naštěstí je zde Kenwood SB 055 Smoothie 2GO, který vám s přípravou zdravé stravy pomůže. Stolní mixér je ideální třeba pro přípravu smoothie, užijete ho ale i k drcení ledu v horkých letních dnech. V nádobě mixéru připravíte až 0,5 litru nápoje, rychlost mixování lze regulovat; jednotlivé součásti přístroje jsou vyrobené ze snadno omyvatelného plastu. Už žádné otročení u dřezu! ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Recenze Kenwood SB 055 Smoothie 2GO

Radek Krpálek, 30. dubna 2017


PRO:   Přesně podle představ. Jednoduchá obsluha,velký výkon,snadné umývání.
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Andrea Husáková, 30. ledna 2017


PRO:   Také spokojenost, hlavně se dobře myje. Používám také každý den.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana Šroubková, 24. listopadu 2016


PRO:   super cena,mixuje i mrkev nakrájenou ma nenší kousky,jadřince,stopky od jablek,mražené ovoce .jsem spokojená ,používám ho každý den.
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martina M, 9. května 2016


PRO:   super
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý, 29. prosince 2015


PRO:   týden doma zatím spokojenost...

dobrý dárek
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

iwana, 24. září 2015


PRO:   skladný, 2 uzavíratelné nádoby
PROTI:   příšerně hlučný, u tvrdší zeleniny (mrkev, celer, řepa,...) zůstávají kousky, a to i po dost dlouhé době mixování

příště už ne!
Hodnocení:
  • 2
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hana Kučerová, 20. července 2015


PRO:   Dárek který splnil vše co jsem očekávala,snadné ovládání,ostré nože,dvě nádobky k přípravě nápojů.
  Používáme 8 měsíců den co den zatím bez závad ,snadné mytí

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdenek M, 7. prosince 2014


PRO:   splňuje očekávání

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vlastimil Červeň, 14. dubna 2014


PRO:   Vzhled, uzavíratelné nádoby.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka Rabušicová, 1. června 2011


PRO:   splňuje očekávání, kvalitní nože, praktické uzavíratelné nádobky, rychlá a jednoduchá příprava nápojů
PROTI:   složitější umývání nožů (radši nenechat zaschnout)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.68152
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Kenwood SB 055 Smoothie 2GO

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.