Kenwood AT 340

Hodnocení: 38x
  • 3.84211

Zapomeňte na škrabky, struhadla a nože! Již se nemusíte trápit s otravnými přípravami! Pomůže vám s tím věrný pomocník kráječ a strouhač Kenwood AT 340. Nebaví vás loupání a strouhání brambor? Modlíte se, aby to za vás někdo udělal? Vaše přání bylo vyslyšeno! S Kenwood AT 340 se nemusíte zabývat těmito nepříjemnostmi. Jeho 7 ostrých kotoučů z nerez oceli to vše udělá za vás. Vše si nastavíte, jak potřebujete. Minimum času, žádná práce, to je Kenwood AT 340. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Recenze Kenwood AT 340

Marta Sovová, 25. listopadu 2016


PRO:   Přístroj byl koupen na krouhání zelí snadné sestavení ostré nože velmi rychlá práce jednoduché umytí.
PROTI:   Není žádné proti vřele doporučuji.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Oskar, 23. září 2016


PRO:   Velice zdařilé foto.
PROTI:   Škoda že ho nemám, electroword ho nemá skladem, snad se ho někdy dočkám.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý, 25. září 2015



Velmi pěkné provedení.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý, 30. července 2015



bezva pomocník, snadná údržba, sborka i rozborka:-)
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 27. března 2015


PRO:   Jsem spokojená. Jednoduchá montáž, struhače, které jsem vyzkoušela fungovaly výborně.
PROTI:   zatím nic

Struhače mám chvilku, takže je teprve testuji, ale zatím jsem opravdu spokojená.
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdenka Luláková, 7. března 2015


PRO:   Jsem velmi spokojena.Vše funguje tak jak má.Kotouče jsou označeny číslem a proto lehce dle návodu víte,který kotouč použít.
PROTI:   zatím o žádných nevím

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Richard Kuchel, 8. ledna 2015


PRO:   Splnil víc jak mé očekávání zelenina nastrouhána jemně a plná šťávy.Vše za chvilku hotovo.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý, 29. října 2014


PRO:   vybírala jsem dle recenzí, zatím neodzkoušeno

vybírala jsem dle recenzí, zatím neodzkoušeno
Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hofi, 5. září 2013


PRO:   jednoduchá obsluha, variabilita príslušenstva, výbroný výkon, pekný design

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hana Emingrová, 19. listopadu 2012


PRO:   Také se musím naučit rozeznávat struhadla na co použít ,budu kupovat další příslušenství ,nevýhoda je že příslušenství je drahé ,tak že robot vyjde na víc.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marcela Málková, 8. února 2012


PRO:   Kvalitní rychlý strouhač, jen se musím naučit, které struhadlo na co použít. Dobře se čistí. Je bezpečný.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.58553
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Kenwood AT 340

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.