KELA KL-11615
KELA KL-11615

KELA KL-11615

- materiál: železo - průměr: 20 cm - výška: 4 cm - rukojeť z nerezové oceli - série: Ferrum - značka: KELA Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 100% přírodní materiál. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem,…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: KELA KL-11615
Výrobce: Kela
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

- materiál: železo - průměr: 20 cm - výška: 4 cm - rukojeť z nerezové oceli - série: Ferrum - značka: KELA Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 100% přírodní materiál. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné. Železné pánve jsou vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce, ale používaná plotna musí být větší než průměr pánve. Pánev se tak nebude při prvotním vypálení kroutit a deformovat, čímž by došlo k poškození a trvalému znehodnocení pánve. Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku. Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit dle následujících pokynů, aby nedošlo k jejímu znehodnocení: 1. pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou 2. po umytí pánev vysušte 3. suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte 4. až nyní přidejte olej 5. až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami a hodně soli 6. brambory dobře opečte a pak vyhoďte - zajistěte dostatečný odtah par pomocí digestoře 7. po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nerezivěla Na záložce Video můžete shlédnout videonávod na vypálení pánve.

  • průměr 20 cm, tloušťka stěny 2,5 mm, dna 4 mm
  • tělo nádoby kovaná ocel
  • povrch nádoby kovaná ocel
  • Indukce ANO
Pánev je vyrobená z přírodního kovu bez příměsí a bez chemické povrchové úpravy. Je ideální na přípravu minutek a steaků s tím, že maso můžete dát dopékat i do trouby. druh: pánev, průměr: 20 cm, výška: 4 cm, délka: 0, šířka: 0, možnost použití v troubě: ne, možnost mytí v myčce: ne, nepřilnavý povrch: ne, ukazatel teploty: ne,

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.