Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Ostatní kuchyňské náčiní » Srovnání cen KDS KINGS ROW 1842

Ostatní kuchyňské náčiní

KDS KINGS ROW 1842

Hodnocení: 1x
  • 3.5

Doplňuje řadu kovaných nožů, které jsou navrženy tak, aby pokryly veškeré požadavky profesionálů pro různé účely použití Materiál vidlice: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50% C, 14,50% Cr, 0,70% Mo, 0,12% V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.33

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? KDS KINGS ROW 1842 koupíte i tady

Specifikace KDS KINGS ROW 1842

Kategorie Ostatní kuchyňské náčiní
Výrobce KDS
Nejnižší cena 1 037 Kč

Vidlička délka 175mm, celková délka 315mm. Tato kuchyňská vidlice je součástí dvanáctidílné řady kovaných kuchařských nožů nejvyšší kvality. Nože z této řady splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti. Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50%C, 14,50%Cr, 0,70%Mo, 0,12%V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění » ... a dál?

Produkt KDS KINGS ROW 1842

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


KDS KINGS ROW 1842 - parametry

Název produktu: KDS KINGS ROW 1842
Výrobce: KDS
Minimální cena: 1 037 Kč
Maximální cena: 1 335 Kč
Ušetríte až: 298 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.5 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 3.5
Podrobný popis:

Doplňuje řadu kovaných nožů, které jsou navrženy tak, aby pokryly veškeré požadavky profesionálů pro různé účely použití Materiál vidlice: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50% C, 14,50% Cr, 0,70% Mo, 0,12% V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti. Zpracování:Vidlice je vykována za tepla, zakalena a popuštěna, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Výrobky řady KINGs ROW se mohou mýt v myčce nádobí. dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží. KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu Rady do kuchyně Základní péče o nože Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha. Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům. Údržba kuchyňských nožů Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit. Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtaho


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.