Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Ostatní kuchyňské náčiní » Srovnání cen KDS KINGS ROW 1825 Nůž

Ostatní kuchyňské náčiní

KDS KINGS ROW 1825 Nůž

Hodnocení: 1x
  • 3.5

Délka čepele 17 cm Z řady kovaných nožů, které jsou navrženy tak, aby pokryly veškeré požadavky profesionálů pro různé účely použití Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50% C, 14,50% Cr, 0,70% Mo, 0,12% V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.9375

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? KDS KINGS ROW 1825 Nůž koupíte i tady

Specifikace KDS KINGS ROW 1825 Nůž

Kategorie Ostatní kuchyňské náčiní
Výrobce KDS
Nejnižší cena 1 088 Kč

Kvalitní plátkovací nůž King´s Row 6,5 od českého výrobce KDS pochází z kolekce kovaných nožů, které jsou navrženy tak, aby pokryly veškeré požadavky profesionálů pro různé účely použití. Délka čepele je 170 mm. Nůž lze mýt v myčce. Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50% uhlíku, 14,50% chromu, 0,70% molybdenu a 0,12% vanadu. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by » ... a dál?

Produkt KDS KINGS ROW 1825 Nůž

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Novinky z okolí


KDS KINGS ROW 1825 Nůž - parametry

Název produktu: KDS KINGS ROW 1825 Nůž
Výrobce: KDS
Minimální cena: 1 088 Kč
Maximální cena: 1 300 Kč
Ušetríte až: 212 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.5 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 3.5
Podrobný popis:

Délka čepele 17 cm Z řady kovaných nožů, které jsou navrženy tak, aby pokryly veškeré požadavky profesionálů pro různé účely použití Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50% C, 14,50% Cr, 0,70% Mo, 0,12% V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti. Zpracování:Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří. Nože řady KING´S ROW se mohou mýt v myčce nádobí. Splňuje jakost ISO 9001 Vyrobeno v ČR dovolujeme si Vám nabídnout sortiment výrobků firmy KDS Sedlčany, která má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti nožířského zboží. KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu Rady do kuchyně Základní péče o nože Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha. Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům. Údržba kuchyňských nožů Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit. Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vla


V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.