KAI WASABI BLACK Deba 10,5 cm nůž
Nejprodávanější pánve
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
- typ nože: DEBA vykosťovací jednostranně broušený (pro praváky) - délka ostří: 105 mm - délka rukojeti: 126 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel Daido 1K6 - materiál rukojeti: černý polypropylen s bambusovým prachem - EAN: 4901601464511 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože DEBA - tradiční nůž na ryby a maso. Má jednostranné silnější ostří uzpůsobené ke snadnému vykosťování. Základní profesionální řada KAI WASABI BLACK má díky leštěné čepeli a černé rukojeti krásný minimalistický design. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové uhlíkové oceli Daido 1K6 o úctyhodné tvrdosti 58±1 HRC. Následuje leštěná kovová záštita. Černá rukojeť nabízí optimální hygienický povrch díky kombinaci polypropylenu a bambusového prachu (přírodní anti-bakteriální vlastnost). Proto se tato řada skvěle hodí i do provozu restaurací. Pro zkušenější uživatele. Pouze pro praváky!!!!!!!!!Vhodný i pro profesionální použití. Nová profesionální řada s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada pro ty co chtějí pracovat s tím nejlepším co je na trhu. U produktů firmy KAI se vám nestane, že platíte za image značky, ale za dokonalé zpracování a maximální funkčnost. Dokud jejich nože nezkusíte, neuvěříte jaký je to rozdíl. Vroubkované nože na pečivo mají patentované ostří a jsou neuvěřitelně ostré. Čepel z japonské, vysoce uhlíkové oceli DAIDO1K6 s tvrdostí HRC 58+/-1.