KAI MGR-240Y
KAI MGR-240Y

KAI MGR-240Y

- typ nože: YANAGIBA filetovací jednostranně broušený (pro praváky) - délka ostří: 240 mm - délka rukojeti: 134 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel, složení C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20 - materiál rukojeti: dřevěná rukojeť z masivu Sekvoje vždyzelené - EAN: 4901601438963 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: KAI MGR-240Y
Výrobce: KAI
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

- typ nože: YANAGIBA filetovací jednostranně broušený (pro praváky) - délka ostří: 240 mm - délka rukojeti: 134 mm - tvrdost oceli: 58±1 HRC - materiál čepele: japonská ocel, složení C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20 - materiál rukojeti: dřevěná rukojeť z masivu Sekvoje vždyzelené - EAN: 4901601438963 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi. SEKI MAGOROKU REDWOOD - tradiční japonské kuchyňské nože z vysoce uhlíkové nerezové oceli. Tvrdost oceli má hodnotu 58±1 HRC. Chemické složení je C-0.75, Cr-13.50, S-0.02, P-0.03, Mo-0.20, V-0.20. Leštěné ostří zaručuje velkou ostrost a naprostou přesnost použití. Zakončeno je černou leštěnou záštitou. Rukojeť je vyrobena ze dřeva Sekvoje vždyzelené obsahující vysoký podíl oleje. Tím je zaručena voděodolnost a trvanlivost rukojeti. Průřez rukojeti má klasický kaštanový tvar a tím je zajištěno perfektní padnutí do dlaně. Tato řada nožů je určena pouze pro praváky. VIDEO - použití nože YANAGIBA:

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.