JIZERKA bezlepková směs univerzální 1000g
JIZERKA bezlepková směs univerzální 1000g
Zpět na produkt
JIZERKA bezlepková směs univerzální 1000g
JIZERKA bezlepková směs univerzální 1000g
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

TOP 6
JIZERKA bezlepková směs univerzální 1000g

od 111,30 Kč
JIZERKA - bezlepková směs univerzální 1000g - ZLATÁ BEZ LEPKU. Složení: Bezlepkový pšeničný škrob, lupinová mouka, hroznový cukr, zahušťovadlo guarová mouka, emulgátor sójový lecitin, kyselina askorbová. Může obsahovat stopy: sezam Výživové údaje ve 100g výrobku průměrně: energetická hodnota 1548kJ/369kcal, tuky 2,1g, nasycené mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 83g, cukry 3,9g, bílkoviny 3,1g, sůl 0,11g. Obsah gliadinu je 1,7mg/100 g sušiny…

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: JIZERKA bezlepková směs univerzální 1000g
Výrobce: JIZERSKÉ PEKÁRNY
Minimální cena: 111,30 Kč
Maximální cena: 111,30 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

JIZERKA - bezlepková směs univerzální 1000g - ZLATÁ BEZ LEPKU. Složení: Bezlepkový pšeničný škrob, lupinová mouka, hroznový cukr, zahušťovadlo guarová mouka, emulgátor sójový lecitin, kyselina askorbová. Může obsahovat stopy: sezam Výživové údaje ve 100g výrobku průměrně: energetická hodnota 1548kJ/369kcal, tuky 2,1g, nasycené mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 83g, cukry 3,9g, bílkoviny 3,1g, sůl 0,11g. Obsah gliadinu je 1,7mg/100 g sušiny Spotřebujte do data uvedeného na přídavné etiketě. Skladujte v suchu a při teplotě do 18 °C Bezlepková směs ""JIZERKA"" návod k použití Bezlepková směs je všestranně použitelná jak pro přípravu kynutých těst, šlehaných a třených hmot, tak i při vaření k zahušťování pokrmů, přípravě knedlíků a těstovin. Receptura na světlý chléb Směs Jizerka 0,5 kg , voda 3,5 dcl, droždí 20 g, sůl 7 g, máslo 20 g. Droždí rozpustíme ve studené vodě a nalijeme do mísící nádoby. Navážíme Jizerku, sůl a krátce intenzivně vyhněteme těsto. Nakonec hnětení přidáme máslo. Necháme 5 minut odpočinout a pak vytvarujeme bochánek na pečící plech. Přikryté necháme kynout asi 1 hod. Před pečením povrch bochánku namašlujeme vodou. Začínáme péct při teplotě 200°C, kterou po 15 min stáhneme na 180°C. Pečeme celkem asi 60 minut. Receptura na sladké těsto: Tlačené koláče Směs Jizerka 200 g , cukr krupice 35 g, droždí 10 g, máslo 30 g , sůl 3 g, vejce 1 ks, voda 1 dcl, žmolenka: směs 100 g, máslo 50 g, cukr 50 g. Droždí rozpustíme ve vodě, přidáme vejce, směs, sůl, cukr a vše krátce intenzivně prohněteme. Nakonec přidáme rozpuštěné máslo a domícháme. Při použití těsta na tlačené koláče necháme těsto 5 min.odpočinout a pak nadělíme a vytvarujeme kulič- ky o hmotnosti asi 15 g. Necháme na plechu kynout asi 40 min. Poté kuličky roz- máčkneme skleničkou a vzniklý důlek naplníme různou náplní (tvarohová, maková, džem, ovoce ). Okraje koláče pomašlujeme vajíčkem a vrch posypeme žmolenkou. Pečeme při 180°C asi 20 min. Receptura: Šlehaná bábovka 6 čerstvých vajec, 6 lžic směsi Jizerka, 6 lžic krupicového cukru, 1 lžíce stolního oleje. Formu vymažeme olejem a vysypeme bezlepkovou strouhankou. Vejce oddělíme a šleháme nejdříve bílky při nejvyšší rychlosti za postupného přidávání cukru až vyšleháme pevný sníh. Snížíme rychlost šlehání a postupně zašleháváme žloutky. Po zašlehání žloutků na nejpomalejší chod postupně do hmoty vmícháme bezlep- kovou směs Jizerka a nakonec lžíci stolního oleje. Hmotu nalijeme do připravené formy a pečeme při 180°C po dobu 30 minut. Hmotnost: 1kg

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.