Ingeborg Pils: Kuchařské suroviny
Nejprodávanější knihy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Úplně všichni lidé každý den konzumují nějaké jídlo, které se vždy skládá z různých surovin a ingrediencí. Jaké tyto ingredience ale doopravdy jsou? Které jsou dobré a zdravé a které naopak nikoliv, jaké jsou jejich výhody a nevýhody, které suroviny je vhodné používat? Odpovědi právě na tyto otázky vám dá publikace Kuchařské suroviny – Příručka o více než 1000 ingrediencích. Kuchařské suroviny – Příručka o více než 1000 ingrediencích přehlednou formou poskytuje informace o jednotlivých surovinách všech různých druhů. U každé z nich je kromě jejího stručného popisu také název v několika jazycích a barevná fotografie. Najdete zde například obilniny, mléčné výrobky, ovoce, zeleninu, koření a mnoho dalšího. Titul Kuchařské suroviny – Příručka o více než 1000 ingrediencích jistě bude užitečným pomocníkem každému kuchaři, protože mu pomůže vybrat jen ty nejlepší a nejvhodnějšího ingredience do jeho jídla. Publikace: Kuchařské suroviny - Příručka o více než 1000 ingrediencích. Přehledné a stručné informace, názvy surovin v několika jazycích, barevné fotografie - to je základní charakteristika této příručky a učebnice zbožíznalství, která přináší poučení o více než tisícovce ingrediencí. Obilniny, výrobky z obilnin, různé druhy mléka, mléčné výrobky, octy, oleje, tuky, maso, vejce, masné výrobky, ryby, plody moře, zelenina, houby, luštěniny, bylinky, koření, ovoce, ořechy, sladidla a sladkosti - o tom všem si přečtete řadu zajímavostí. Nechte se zlákat a ochutnejte neznámé speciality nebo objevte téměř zapomenuté druhy potravin. Publikace: Kuchařské suroviny - Příručka o více než 1000 ingrediencích.