INDIANA Jerky vepřové Original ZIP 90g
INDIANA Jerky vepřové Original ZIP 90g

TOP 5
INDIANA Jerky vepřové Original ZIP 90g

od 149 Kč
Když vám život nadělí prasata, utábořte se a udělejte si jerky. Tím se řídí náčelník celý svůj život. Díky tomu dotáhl svou originální recepturu s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa k dokonalosti. Sušení probíhá pozvolna tak, aby si marinované plátky vepřového masa zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g vepřového masa Vysoký obsah bílkovin 51 % Bez cukru a lepku Složení :…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
189 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: INDIANA Jerky vepřové Original ZIP 90g
Výrobce: Indiana
Minimální cena: 149 Kč
Maximální cena: 199 Kč
Ušetříte až: 50 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Když vám život nadělí prasata, utábořte se a udělejte si jerky. Tím se řídí náčelník celý svůj život. Díky tomu dotáhl svou originální recepturu s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa k dokonalosti. Sušení probíhá pozvolna tak, aby si marinované plátky vepřového masa zachovaly svou přirozenou chuť, šťavnatost a pružnost. 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g vepřového masa Vysoký obsah bílkovin 51 % Bez cukru a lepku Složení : vepřové maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný. Další informace : Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci. Nutriční hodnoty výrobku: 100g 90g 30g * GDA 30g ** Energetická hodnota v kJ 1147 1032 344 4 % Energetická hodnota v kcal 272 245 82 4 % Tuky v g 6,7 6 2 3 % z toho nasycené v g 2,5 2,3 0,8 4 % Sacharidy v g 1,9 1,7 0,6 0 % z toho cukry v g <0,5 <0,5 <0,5 0 % Bílkoviny (proteiny) v g 51 46 15 31 % Sůl v g 4 3,6 1,2 20 % * porce ** referenční příjem průměrného dospělého člověka Jak se suší jerky ? Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury. Poté je ručně kladeno na rošty. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.