INDIANA JERKY Beef
INDIANA JERKY Beef

TOP 4 3. Nejprodávanější
INDIANA JERKY Beef

od 149 Kč
Jste připraveni na šťavnaté hovězí? Tohle je nejoblíbenější jerky bledých tváří – náčelníkova originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa. Stačí otevřít sáček a zakousnout se! Indiana Jerky Vám dodá pořádný kus energie při zachování minimální hmotnosti. Vysoký obsah bílkovin 56 % 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa Bez cukru a lepku Složení : hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
189 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: INDIANA JERKY Beef
Výrobce: Indiana JERKY
Minimální cena: 149 Kč
Maximální cena: 219 Kč
Ušetříte až: 70 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Jste připraveni na šťavnaté hovězí? Tohle je nejoblíbenější jerky bledých tváří – náčelníkova originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa. Stačí otevřít sáček a zakousnout se! Indiana Jerky Vám dodá pořádný kus energie při zachování minimální hmotnosti. Vysoký obsah bílkovin 56 % 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa Bez cukru a lepku Složení : hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný. Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci. Nutriční hodnoty výrobku: 100g 90g 30g * GDA 30g ** Energetická hodnota v kJ 1249 1124 375 4 % Energetická hodnota v kcal 297 267 89 4 % Tuky v g 5,8 5,2 1,7 2 % z toho nasycené v g 2,1 1,9 0,6 3 % Sacharidy v g 4,5 4,1 1,4 1 % z toho cukry v g <0,5 <0,5 <0,5 0 % Bílkoviny (proteiny) v g 56 50 16,7 33 % Sůl v g 4,8 4,3 1,4 24 % * porce ** referenční příjem průměrného dospělého člověka Jak se suší jerky? Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury. Poté je ručně kladeno na rošty. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.