INDESIT IWSNC 51051X9

Hodnocení: 26x
  • 3.76923

Jste s prostorem na štíru? Pračka INDESIT IWSNC 51051X9 nabízí útlý design, který zapadne i do nejmenší koupelny. Najednou vypere až 5 kg. Kapacita proto vyjde vstříc rodinám i singlům. 16 programů si poradí s širokou paletou tkanin. Bezpečně vyperete vlnu, hedvábí i záclony. Pračka se skvěle postará také o sportovní oblečení a džíny. Vášnivé běžce nadchne speciální program pro praní sportovní obuvi. Co nejnižší spotřebu garantuje množstevní automatika. ...a dál?

Recenze INDESIT IWSNC 51051X9

Louda Ladislav, 8. září 2016


PRO:   Nízká cena lákající kupující - kvalita - katastrofa.
PROTI:   Absolutní zmetek s životností maximálně 2 roky

Nedoporučuji kupovat - objevuje se velmi často zápach, který nelze odstranit.
Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Reza27, 5. srpna 2016


PRO:   Jednoduché nastavení programů praní. Menší rozměr pračky ideální do menší koupelny jako mám já ( Hloubka ). Krátké programy na méně znečištěné prádlo a sport programy.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr, 30. července 2016


PRO:   Výrobek pere
PROTI:   Výrobek nepere sám

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martina, 18. července 2016


PRO:   Naprostá spokojenost. Okamžitě po dovezení pračky jsem 4x prala, všechno v pořádku. Ovládání je jednoduché, pračka umí vše, co potřebujeme, je tichá, zabírá méně místa než ta předchozí. Doporučuji všem. Poměr cena/výkon je naprosto výborný.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Roman, 17. července 2016


PRO:   Máme už druhou a prostě spokojenost.
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 25. září 2015


PRO:   s cenou
PROTI:   dnes jsem prala a tekla, musím zjistit proč

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ing. Elektron, 6. září 2015


PRO:   Malá, dobře pere.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Magda, 1. září 2015


PRO:   S pračkou Indesit jsem velice spkojená. Výbotně pere, ostřeďuje. Vyhovuje mi, že si mohu sama nastavit teplotu praní.
PROTI:   Bez připomínek.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

makana, 21. července 2015


PRO:   Celková spokojenost. Za málo peněz funkční pračka.
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jaroslav, 18. června 2015


PRO:   Jednoducha, funkcni, jednoduche ovladani.
PROTI:   Mensi nabidka kratsich programu

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva, 15. března 2015


PRO:   Maximální spokojenost se vším, včetně ceny.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

CB, 11. listopadu 2014


PRO:   Pere, nic jiného po pračce nechci :-)
  Mohu doporučit, ideální pro nenáročné práče, kteří chtějí mít vypráno a nic neřešit.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marianna z Prahy 6, 19. října 2014


PRO:   Velice mě překvapilo, že se pracovníci Datartu usmívali, i když mi první den nefungovala kreditní karta a s pračkou museli přijet ještě v dalším termínu. Navíc novou pračku hned nainstalovali a mohla jsem prát! To v ČR není zvykem. Opravovala jsem rodinný domek a setkala jsem se jen s drzými zloději, kteří mi ukradli milion korun, práce nedodělali, nedali žádné vyúčtování ani záruku a utekli! Datart je firma, kterou mohu všem českým spotřebitelům vřele doporučit! Zboží si vyberete na internetu, zatelefonujete a za chvíli v pohodě perete!

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie, 13. října 2014


PRO:   Pračka se lehce ovládá, pere dobře, je trochu hlučnější, ale výrobek za tuto cenu odpovídá.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ing. Branda Josef, 26. září 2014


PRO:   zatím bez problému
PROTI:   zatím, bez závad

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jirka, 2. září 2014


PRO:   Rychlé jednání, žádná práce s dopravou a přesunem na místo určení

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

zuzana, 16. dubna 2014


PROTI:   stalo sa mi to, že po dvoch týždnoch od dodania a hlavne asi po troch praniach sa mi pokazil zámok a nejde spustit žiadne pranie, tak čakám na servis :-((

Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hanz, 19. března 2014


PROTI:   Hlučnost při ždímání

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

yuacca, 3. března 2014


PRO:   Dobrá cena, pere, jak má, podle mne i nízká hlučnost (možnost odloženého startu, takže pračku můžete nastavit na puštění, když nejste doma).

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdena, 27. ledna 2014


PRO:   mám ji krátce proto nemůžu zatím dělat nějaké závěry,vyhovuje mi možnost nastavit si otáčky odstředění a odložený start
PROTI:   zatím nic

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Milena Mátéová, 13. ledna 2014


PRO:   se vším
PROTI:   hlučnost při ždímání

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucka, 30. prosince 2013


PRO:   Stihla jsem vyprat jen 2 pračky, takže nemůžu hodnotit. Zatím ale spokojenost!

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Iva, 29. října 2013


PRO:   Jednoduchá obsluha, velikost k poměru obsahu, nehlučná,dobře vyvážená.
PROTI:   Z důvodu krátkodobého praní zatím vyhovuje, doufám že po delším praní se to nezmění.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Papulka, 11. září 2013


PRO:   Jsem spokojená se službou co poskytuje Datart, ale i s pračkou. Za dobrou cenu kvalitní pračka.
PROTI:   O ničem nevím.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60729
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další

Přidat recenzi pro INDESIT IWSNC 51051X9

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.