INDESIT IWSNC 51051X9

Hodnocení: 26x
  • 3.76923

Předem plněné pračka INDESIT IWSNC 51051X9 se na první pohled může zdát obyčejná. Pravdou ale je, že disponuje celou řadou nadstandardních funkcí, kterými vybočuje nad konkurencí. Krom toho je velice energeticky nenáročná. Předem plněná pračka Indesit IWSNC 51051X9 EU, LED kontrolky + ovladač otáček a teploty, 0-1000 ...a dál?

Recenze INDESIT IWSNC 51051X9

Louda Ladislav, 8. září 2016


PRO:   Nízká cena lákající kupující - kvalita - katastrofa.
PROTI:   Absolutní zmetek s životností maximálně 2 roky

Nedoporučuji kupovat - objevuje se velmi často zápach, který nelze odstranit.
Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Reza27, 5. srpna 2016


PRO:   Jednoduché nastavení programů praní. Menší rozměr pračky ideální do menší koupelny jako mám já ( Hloubka ). Krátké programy na méně znečištěné prádlo a sport programy.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr, 30. července 2016


PRO:   Výrobek pere
PROTI:   Výrobek nepere sám

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martina, 18. července 2016


PRO:   Naprostá spokojenost. Okamžitě po dovezení pračky jsem 4x prala, všechno v pořádku. Ovládání je jednoduché, pračka umí vše, co potřebujeme, je tichá, zabírá méně místa než ta předchozí. Doporučuji všem. Poměr cena/výkon je naprosto výborný.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Roman, 17. července 2016


PRO:   Máme už druhou a prostě spokojenost.
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 25. září 2015


PRO:   s cenou
PROTI:   dnes jsem prala a tekla, musím zjistit proč

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ing. Elektron, 6. září 2015


PRO:   Malá, dobře pere.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Magda, 1. září 2015


PRO:   S pračkou Indesit jsem velice spkojená. Výbotně pere, ostřeďuje. Vyhovuje mi, že si mohu sama nastavit teplotu praní.
PROTI:   Bez připomínek.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

makana, 21. července 2015


PRO:   Celková spokojenost. Za málo peněz funkční pračka.
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jaroslav, 18. června 2015


PRO:   Jednoducha, funkcni, jednoduche ovladani.
PROTI:   Mensi nabidka kratsich programu

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Eva, 15. března 2015


PRO:   Maximální spokojenost se vším, včetně ceny.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

CB, 11. listopadu 2014


PRO:   Pere, nic jiného po pračce nechci :-)
  Mohu doporučit, ideální pro nenáročné práče, kteří chtějí mít vypráno a nic neřešit.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marianna z Prahy 6, 19. října 2014


PRO:   Velice mě překvapilo, že se pracovníci Datartu usmívali, i když mi první den nefungovala kreditní karta a s pračkou museli přijet ještě v dalším termínu. Navíc novou pračku hned nainstalovali a mohla jsem prát! To v ČR není zvykem. Opravovala jsem rodinný domek a setkala jsem se jen s drzými zloději, kteří mi ukradli milion korun, práce nedodělali, nedali žádné vyúčtování ani záruku a utekli! Datart je firma, kterou mohu všem českým spotřebitelům vřele doporučit! Zboží si vyberete na internetu, zatelefonujete a za chvíli v pohodě perete!

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie, 13. října 2014


PRO:   Pračka se lehce ovládá, pere dobře, je trochu hlučnější, ale výrobek za tuto cenu odpovídá.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ing. Branda Josef, 26. září 2014


PRO:   zatím bez problému
PROTI:   zatím, bez závad

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jirka, 2. září 2014


PRO:   Rychlé jednání, žádná práce s dopravou a přesunem na místo určení

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

zuzana, 16. dubna 2014


PROTI:   stalo sa mi to, že po dvoch týždnoch od dodania a hlavne asi po troch praniach sa mi pokazil zámok a nejde spustit žiadne pranie, tak čakám na servis :-((

Hodnocení:
  • 1
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Hanz, 19. března 2014


PROTI:   Hlučnost při ždímání

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

yuacca, 3. března 2014


PRO:   Dobrá cena, pere, jak má, podle mne i nízká hlučnost (možnost odloženého startu, takže pračku můžete nastavit na puštění, když nejste doma).

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdena, 27. ledna 2014


PRO:   mám ji krátce proto nemůžu zatím dělat nějaké závěry,vyhovuje mi možnost nastavit si otáčky odstředění a odložený start
PROTI:   zatím nic

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Milena Mátéová, 13. ledna 2014


PRO:   se vším
PROTI:   hlučnost při ždímání

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucka, 30. prosince 2013


PRO:   Stihla jsem vyprat jen 2 pračky, takže nemůžu hodnotit. Zatím ale spokojenost!

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Iva, 29. října 2013


PRO:   Jednoduchá obsluha, velikost k poměru obsahu, nehlučná,dobře vyvážená.
PROTI:   Z důvodu krátkodobého praní zatím vyhovuje, doufám že po delším praní se to nezmění.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Papulka, 11. září 2013


PRO:   Jsem spokojená se službou co poskytuje Datart, ale i s pračkou. Za dobrou cenu kvalitní pračka.
PROTI:   O ničem nevím.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 Další

Přidat recenzi pro INDESIT IWSNC 51051X9

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.