INDESIT IWSE 51251 C

Hodnocení: 26x
  • 3.26923

Předem plněná pračka Indesit IWSE 51251 C ECO EU , digitální displej velký, 0-1200 ot./min., 5 kg, kolektorový motor, A+AB, programy Hedvábí, Sport, Džíny, technologie ECO TIME a ENERGY SAVER, programy 20° Zone,  odložený start, Overflow, vxšxh 85x59,5x42 cm, bílá     Předem plněná pračka Indesit IWSE 51251 C ECO EU ...a dál?

Recenze INDESIT IWSE 51251 C

Věra, 1. září 2016


PRO:   Zatím si nemám na co stěžovat mám ji chvíli. Líbí se mi ,že jsi můžu upravovat teplotu a otáčky a tím si regulovat délku praní. Je malinko hlučnější než předchozí pračka ,ale nic co se nedá vydržet .

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Mirka Makovská, 1. srpna 2016


PRO:   Zatím nová pračka funguje dobře, uvidíme, jak bude fungovat po záruce.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucinda, 16. prosince 2015


PRO:   Kvalita praní výborná, malý rozměr pračky, přesto vypere větší objem prádla, jednoduché intuitivní ovládání
PROTI:   větší hlučnost při ždímání

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

ZDENKA, 11. září 2015


PRO:   S prackou jsem velmi spokojena. Predtim jsem mela take INDESIT, vydrzela mi 19 roku.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana, 1. září 2015


PRO:   Úzká pračka, pere perfektně, hodně programů různě nastavitelných, programy nejsou dlouhé jako u mé staré pračky.
PROTI:   Při ždímání je hlučnější, ale v zavřené koupelně nevadí. Nedala bych si ji do kuchyně.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jaroslava, 24. srpna 2015


PRO:   TICHÝ CHOD, STABILNÍ PŘI ŽDIMANÍ , MOŽNOST REGULACE TEPLOTY PO 10 oC .
PROTI:   NEMÁ ZKRÁCENÝ PROGRAM .

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana, 29. července 2015


PRO:   jednoduché ovládání
PROTI:   vyšší hlučnost než u minulé pračky (bosch), nemile mne překvapilo, že hodně vibruje, lehčí věci položené na ní padají na zem

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

andulinka201@seznam.cz, 7. června 2015


PRO:   Jsem spokojená se vším a nemůžu si stěžovat Jednoduché ovládáni,prostě fajn.
PROTI:   Je malinko hlučnější,ale to není až taková tragedie.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 27. května 2015


PRO:   malá účinná pračka se spoustou programů

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Dáša, 4. května 2015


PRO:   Pračku mám krátkou dobu,ale zatím spokojenost.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Rosťa H., 10. dubna 2015


PRO:   S pračkou jsme celkově spokojeni, super rozměry, cena, kvalita praní, ale to trochu vadí hlučnost při vyšších otáčkách, ale oproti té staré 13 let je to znatelný rozdíl a to k lepšímu, za sebe ji doporučuji
PROTI:   Hlučnost při vyšších otáčkách

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Plzeňák, 1. dubna 2015


PRO:   Hloubka pračky super, splňuje naše požadavky - umístění do kuchyně. Snadné ovládání.
  Pračka je tak středně hlučná. Necestuje při ždímání.
PROTI:   1200 ot/min. si myslím, že je zbytečně vysoká. Při praní většinou snižuji na 800 ot/min. a stačí to.
  Při praní na 20 stupňů a krátký program se nerozpustí tableta v pračce.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marie, 26. února 2015


PRO:   Jsem spokojená s jednoduchostí ovládání i kvalitou vyprání.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radek, 24. února 2015


PRO:   Naprostá spokojenost! Za jednu z nejnižších cen na trhu zákazník dostane dobrou pračku (s displejem a intuitivním ovládáním), která opravdu dobře vypere. Skvělé programy- mj. hodně špinavé sport.oblečení, trochu špinavé, prádlo na 40´C, boty, tři programy na 20´C (ten 20minutový je skvělý), atd... prostě sen, poměr kvalita-cena: špička. JENDOZNAČNĚ DOPORUČUJU!!!!!!

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

-M-, 16. února 2015


PRO:   Ovládání, množství programů, display.
PROTI:   trochu hlučnější ždímání,ale není to nic strašného

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Zdena, 30. ledna 2015


PRO:   za tyto peníze skvělá pračka.Doporučuji :)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

JH, 27. ledna 2015


PROTI:   Pračka má poměrně malý buben, je spíše vhodná do domácností, kde je potřeba ušetřit místo. Dále má na pračku velice krátkou přívodovou šňůru na elektriku.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Ivo Železný, 22. ledna 2015


PRO:   Hodnotit výrobek nemohu, zatím není zapojen. I kdyby byl, po tak krátké době nemá cenu hodnotit.

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Darkness, 21. ledna 2015


PRO:   Vše zatím :)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lenka, 13. ledna 2015


PRO:   tichý chod pračky a to i při ždímání, jednoduché ovládání

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Honza, 3. ledna 2015


PRO:   Pere super, dobře a snadno se ovládá a není hlučná.
  Velice často používáme 20minutový rychlý program pro věci , které nejsou nějak extra znečištěné a vypere dokonale.
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Monique, 4. prosince 2014


PRO:   jednoduché ovládání,
  cena/ výkon super,
  jen nevím na co je přihrádka číslo 1, asi na předpírku?
  jinak doporučuji!
PROTI:   čas nelze zkrátiit pod 1 hodinu, ale jestli je taková super úsporna, tak nevadí.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

veresani, 30. listopadu 2014


PRO:   pere dobře,jsem spokojená
PROTI:   svetry i po mírném ždímání jsou pomačkané.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomášek, 23. listopadu 2014


PRO:   Se vším... :-)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.468
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

1 2 3 Další

Přidat recenzi pro INDESIT IWSE 51251 C

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.