Huawei Y6 Pro cena od 0 Kč

Huawei Y6 Pro

Hodnocení: 92x
  • 3.81522

Hledáte společníka, který v dnešním uspěchaném životě s vámi bude držet krok? Baterie smartphonu Huawei Y6 Pro vydrží až 5 dní, takže při vás bude stát vždy a všude. Plynulý chod zajistí 4 jádrový procesor, takže se nezasekne zrovna když to nejmíň potřebujete. Ten ani netuší, co je to únava. 13Mpx fotoaparát zachytí každou uspěchanou momentku ve vašem životě. Přední kamera vám vyfotí dokonalé selfie s mnoha přáteli. S tímto telefonem hravě proplujete všemi radostmi i strastmi. ...a dál?

      Dotykové  
      Dual SIM  
      WiFi  
      GPS  
      LTE  

Recenze Huawei Y6 Pro

Mirek V., 22. prosince 2016


PRO:   Včera zakoupen a spokojen. Dnes jsem vyzkoušel i wifi a tak zatím není co vytknout.
PROTI:   Nemohl se připojit hned. Musel jsem resetovat wifi. Asi chyba ve wifi protože na veřejné se připojil bez problémů.

Spokojený s ovládáním telefonu.
Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidáno: 31. srpna 2016

petra, 30. srpna 2016


PROTI:   nevím co bych vytkla

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

luci, 24. srpna 2016


PRO:   Jsem s tímto telefonem spokojena po všech stránkách, jednoduché ovládání, super foťák, výborná baterie.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jirka, 25. července 2016


PRO:   Baterie, LTE
PROTI:   OTG

Ve stejné cenové hladině Xiaomi Redmi 3. Sice neplhonotné LTE, 2 SIM, nebo SIM+SD, lze ale získat plné obsazení. Taky silná baterie. Má ale OTG. Kvůli OTG bych Y6 vyřadil již v prvním kole.
A Tomáš M. s OTG lže. Mám vyjádření Huawei, že OTG nemá.
Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

běžný uživatel, 23. července 2016


PRO:   celkem jednoduché a intuitivní ovládání, výdrž baterie
PROTI:   nekvalitní fotky, delší zaostření, velikost (už to není pohodlné do ruky), smajlíci při psaní zpráv jsou nabídnuty jen v textovém formátu

Hodnocení:
  • 2
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Karel, 30. června 2016


PRO:   Výdrž baterie
  LTE
PROTI:   zatím nic

Po přechodu ze starého telefonu, jsem nadšený asi vším :) Rychlé LTE a výdrž baterie, jsou pro mě velkou výhodou.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lubošek, 28. června 2016


PRO:   Dual SIM - využívám telefon jak v práci, tak na osobní hovory.
  Dobrý poměr cena/výkon
  Rychlé nabíjení
PROTI:   Podprůměrná přední kamera

Y6 je dobrý telefon, s dobrou výdrží baterií a slušnou RAM pamětí a procesorem.
Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michy, 28. června 2016


PRO:   Fotoaparát
  Zvuk
  Rychlost
PROTI:   Citlivost displeje

Super pro nenáročné
Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Optimus, 26. června 2016


PRO:   brutální výdrž baterie
  výdrž baterie
  a zase výdrž baterie
PROTI:   doba nabíjení

nechapu, proc tu někdo hejtí výdrž, 4000 mAh je asi nejvíc co se teď vyrábí. To na tom musí hrát pořád jen hry.
Nevýhodou je akorát delší doba nabíjení, přes noc to ale stačí.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Matouš, 24. června 2016


PRO:   Nízká cena
  Jednoduchost ovládání
PROTI:   Menší výdrž baterie

Celkem spokojenost za tu cenu. Na ovládání je fakt jednoduchý a to jsem hledal. Jen baterka mi vydržela jen 2 dny, ale to je asi u smartphone klasika.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

jabezch, 24. června 2016


PRO:   foťák
  baterie
PROTI:   citlivost displaye

Poměr cena výkon velmi dobrý spolehlivý kousek.
Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucasen, 24. června 2016


PRO:   Lollipop Android
  LTE
  dobrý procesor
PROTI:   svítivost displeje na slunci

Po týdnu používání jsem zatím spokojený. LTE potěší, nový Android super a celkové telefon lítá.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lukáš, 24. června 2016


PRO:   Výdrž baterky
  LTE
  Cena
  Mile mě překvapila kvalita fotek
PROTI:   Vyšší hmotnosti, kvůli baterii
  Na můj vkus trochu slabší vibrace, ale to je asi o zvyku

Telefon bych doporučil hlavně pokud potřebujete delší výdrž baterie. Za mě určitě dobrý poměr cena/výkon.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomáš M., 23. června 2016


PRO:   cena!, výdrž baterie!, všechna česká LTE (u modelu TIT L01), sd karta až 128 GB! + 2x micro SIM, kovový rám okolo!, design, 2 GB RAM, 16 GB pamět´, full HD videa, OTG, automatická regulace jasu,
PROTI:   kvůli baterii je těžší - 160 g, bude update na Android 6.0?, ekompas, probuzení dvojím poklepáním na displej asi není, čtečka otisku - mně nechybí, gyroskop, wifi ac, tlačítka jsou jen softwarová na displeji, optická stabilizace, Full HD displej, laserové ostření... ale to už jsou parametry jiné cenové třídy

Za tu cenu super koupě!!! (jako náhrada za Sony Xperia Sola).
Rozhodoval jsem se mezi Y6 PRO, Samsung Galaxy J5 (2016), Lumia 650, Lenovo P1m, Lenovo K5 PLUS Dual Sim, Sony Xperia E5.

Na trhu ještě nejsou k porovnání:
Honor 7 lite, Asus Zenfone Pegasus 3 a možná i LG X Power nebo Alcatel OT Idol 4 ...ale ne za takovou cenu.

Zobrazit celou recenzi
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

bejzi, 10. června 2016


PRO:   zejména z výdrží baterie přes dva dni
PROTI:   trochu větší hmotnost

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Huawei Y6 Pro

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.